A barátom kitalálta, hogy menjünk el nyaralni a nyáron, nekem viszont most nem telik rá, amivel ő is tisztában van, így felajánlotta, hogy fizeti ő az egészet. Elfogadjam?
Még nagyon friss a kapcsolatunk (nem egész 1 hónap) és nem akarom kihasználni, ráadásul így is hallom, hogy a hátam mögött azon pusmognak, hogy a pénze miatt vagyok vele.
Az tény, hogy sokkal jobban keres nálam, de nekem erről fogalmam sem volt, mikor megismerkedtünk.
sok pénzéhes ribi hogy ráugrana a helyzetre. ráadásul kéretné is magát ,hogy aztán a párja szemére hányjon mindent. kifizeti az utat és ő a hibás. nemértem. és persze azok a nők hajtogatják a leghangosabban h nem a pénzre hajtanak akik a pénzre hajtanak.
hát én aztmondom ne menj. túl friss a kapcsolat. azt viszont becsülendő h eszedbe jutott h esetleg nem mész és nem ugrottál bele mintahogy néhány válaszoló tenné
10.35-ös vagyok
"Szerintem fogadd el. Picit kéresd magad, hogy később mondhasd, hogy ő akarta az egészet......"
erről a hozzászólásról beszéltem
Ok, ebben igazad van, az ilyen szánalmas női manipulációkat én is elítélem, de abban azért ugye egyet értesz velem, hogy önmagában abban semmi kivetnivaló nincs, ha egy nő szépen megköszöni a meghívást és él a lehetőséggel? Mindenféle szánalmas praktika nélkül?
25 L
"Én nem azért nem fogadnám el, mert mások esetleg megszólnak miatta, hanem mert
1. a büszkeségem nem engedné, hogy más fizessen helyettem.
2. nem akarnám, hogy csak a lehetősége is felmerüljön annak, hogy később az orrom alá dörgöli ezt utólag.
3. nem akarnám, hogy azt higgye, hogy csak mert kifizette nekem az utat, már szabad neki a pálya, megvásárolt, és onnantól minden úgy alakul, ahogyan ő akarja."
úgy van. nincs rosszabb egy olyan pasinál, aki pénzes és emiatt nyeregben érzi magát. márpedig egy drága nyaralást nem a két szép szeméért fizeti. ha így vesszük akkor nyaralásért dug, nincs ez messze a prostitúciótól.
Köszönöm a válaszokat!
Először végiggondoltam egyedül, mérlegelve azt, amit írtatok, majd megbeszéltük ketten.
Az eredmény: elfogadom, de nem csak úgy visz el nyaralni, ezt kapom szülinapomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!