Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom kitalálta, hogy...

A barátom kitalálta, hogy menjünk el nyaralni a nyáron, nekem viszont most nem telik rá, amivel ő is tisztában van, így felajánlotta, hogy fizeti ő az egészet. Elfogadjam?

Figyelt kérdés

Még nagyon friss a kapcsolatunk (nem egész 1 hónap) és nem akarom kihasználni, ráadásul így is hallom, hogy a hátam mögött azon pusmognak, hogy a pénze miatt vagyok vele.

Az tény, hogy sokkal jobban keres nálam, de nekem erről fogalmam sem volt, mikor megismerkedtünk.

2011. máj. 3. 16:02
1 2 3 4
 21/38 Darcy01 ***** válasza:
100%

Szerintem válaszd az arany középutat. Az utolsó kommentedből, miszerint akkor sem tudnád kifizetni a rád eső részt, ha addig az összes fizetésed félretennéd, valami nagyon drága,távoli helyre szeretne elvinni a párod gondolom. Javasold esetleg azt, hogy inkább válasszatok egy olcsóbb helyet, aminek a költségébe te is be tudsz szállni.

Hova mennétek egyébként?

2011. máj. 5. 15:10
 22/38 anonim ***** válasza:
57%

Én átgondolnám,de szerintem a végén elfogadnám a helyedben :D

Csak nehogy úgy járj,mint az egyik barátnőm...Összejött egy sráccal,a pasi vitte minden hova(1 nyáron 3-szor mentek nyaralni,nem olcsó helyekre,mindent a srác fizetett),sok mindent vett neki.De amikor szakítottak,a pasi követelte,hogy fizesse neki vissza a nyaralások árát és adja vissza az ajándékokat.

2011. máj. 5. 15:29
 23/38 anonim ***** válasza:
66%
Én elfogadnám. A sok irigy hülye meg hadd pusmogjon, amit akar. Ha a barátodnak bőven telik rá, fogadd csak el, mert különben ő fog megsértődni. Akinek sok pénze van, olyan más nyaralását állnia, mintha te vennél neki egy jobb csokit.
2011. máj. 5. 15:30
 24/38 anonim ***** válasza:
65%
Mi tavasszal voltunk welness hétvégén a barátommal (én 17 éves vagyok, ő 23). Engem is sokan vádolnak, hogy csak a pénze miatt vagyok vele, mert nagyon jól állnak anyagilag, de mi is majdnem ugyanolyan jól, úgyhogy nem értem, miért gondolják, hogy rá vagyok szorulva. Mindegy, ez mellékes, tipikus kisvárosi irigykedésnek tartom. Ő találta ki, hogy menjünk, és ő szerette volna állni az egészet, de valamit mégis bele szerettem volna fizetni, úgyhogy egy éjszaka szállásomat és a fürdőbelépőimet fizettem. Így számomra jobb érzés volt, hogy nem 100%-ban ő állta a költségeimet. Ilyen apróságokat szerintem te is tudnál fizetni, mint a belépők (strandra/múzeumba/hajótúrára/stb.). Nem tudom, hova szeretnétek menni, de annyit biztos tudsz félretenni, hogy ezeket az apróságokat állni tudd. Jó nyaralást és sok boldogságot nektek!
2011. máj. 5. 15:46
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Nálam, meg fordított a helyzet.

Meg van a kifizetett adriai apartman,

de a barátnőm közben lelépett egy izomagyú fiatalabb pasival...

(Sajnos én már a negyvenes éveimmel, "öregnek" számítok.)

2011. máj. 5. 16:22
 26/38 A kérdező kommentje:

Nekem igazából mindegy hova mennénk, csak legyünk együtt, ő Krk szigetére szeretne menni.

Én, mint írtam, mennék szívesen valami olcsóbb helyre, ezzel az a baj(?), hogy neki az semmi különlegességet nem jelentene a hétköznapokkal szemben.

2011. máj. 5. 17:28
 27/38 anonim ***** válasza:
71%

Ki ne hagyd az Adriát! Sok tengerparton jártam már, de az Adriánál gyönyörűbb tengert sose láttam, egyszerűen nem lehet betelni a látványával.

25 N

2011. máj. 5. 18:58
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Én eleve nem mennék nyaralni azzal akivel egy hónapja vagyok együtt.Gondolom kell fizetni előleget,nem is keveset,és ha közben szétmentek?

Másrészről lesülne a bőr a pofámról ha a párom akivel pár hete vagyok együtt több tiz-százezret költene rám.

2011. máj. 5. 19:29
 29/38 anonim válasza:
39%

Szerintem, nyugodtan elmehetsz. Nyaralásról van szó, ilyenkor szeret az ember a párjával lenni.

Tudod, nem egy nyaralás miatt szokták pénzéhesnek nevezni a lányokat (ugye, nem kell részleteznem).

2011. máj. 5. 20:56
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mondjuk nem az lenne a problémám, hogy mások mit gondolnak, hanem én úgy gondolom azért egy valószínű több 100ezres tételt, hogy kifizessenek helyettem egy friss kapcsolatban elég durva... De mindegy különbözőek vagyunk, ha neked ez belefér, hogy elfogadd, tedd meg.
2011. máj. 5. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!