Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igénytelen az a nő, akinek...

Igénytelen az a nő, akinek nincs sok ruhája?

Figyelt kérdés

A ruhái több évesek, nagy részét nem is hordja, csak egy-kettőt váltogat; farmere jobbára ugyanaz, esetleg néha egy másikat hord.

Irtó takarékos mindenben, annyi pénze lenne rá, hogy néha vegyen újat is, de nem teszi. A párja ugyanilyen, 1-2 ruhadarab. Viszont mindig tiszták, ápoltak, bár a nő kb. 2 éve nem volt fodrásznál, csak lófarokba kötve hordja a haját.

2012. márc. 29. 11:44
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
dehogy igénytelen. engem sem érdekel az öltözködés. egy hétig egy gatya teljesen rendben van, nem kell azt naponta cserélni. én fodrásznál húsz éve nem voltam, teljesen felesleges, csak simán hosszú, göndör a hajam, magam befestem. na és? a fodrász kb. semmit nem tud vele kezdeni, minek mennék?
2012. jún. 15. 11:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!