Igénytelen az a nő, akinek nincs sok ruhája?
A ruhái több évesek, nagy részét nem is hordja, csak egy-kettőt váltogat; farmere jobbára ugyanaz, esetleg néha egy másikat hord.
Irtó takarékos mindenben, annyi pénze lenne rá, hogy néha vegyen újat is, de nem teszi. A párja ugyanilyen, 1-2 ruhadarab. Viszont mindig tiszták, ápoltak, bár a nő kb. 2 éve nem volt fodrásznál, csak lófarokba kötve hordja a haját.
Szerintem egyáltalán nem igénytelen, csak takarékoskodni akar!
Nem a ruha teszi az embert, hanem forditva!
Csak legyen tiszta és ápolt.
És egy évben egyszer nem engeded meg magadnak a fodrászt? Vágna valami jó kis fazont és akkor kiengedve is tudnád hordani.
Tinédzserkoromban nem volt hajvasalóm és gyűlöltem a gönd9r hajamat ezért nagyon sokáig csak copfban hordtam...nagyon fájt mindig a fejbőröm!
A fodrász nem direkt alakult így, egy időben havonta jártam, legritkábban kéthavonta, sokszor festettem is. Az a baj, ragaszkodó vagyok, a fodrászom gyesre ment, és babázik, meg közben elköltöztem onnan, az itteni fodrászatba meg még nem találtam be - pedig itt van az épület aljában. :D
Mondjuk nem is nagyon töredezik, másnak, pl. a húgomnak fodrász után 2 héttel már szét van töredezve a hajszála. Csak most már az a bajom a hajammal, hogy túl hosszú.
Nekem is kevés ruhám és cipőm van. Kb. öt felső, 2-3 kardigán és 3 farmer. Cipő egy fűzős meg egy elegánsabb tavaszra, ennyi. De amik vannak, azok minőségi cuccok. Utálok ruhát venni, öltözködni, általában évente bemegyek egy butikba, veszek 2-3 ruhát és ennyi elég is. Mindegyik drága, a 10 éves felsőn sem látszik sem kopás, sem nyúlás, olyan, mint az új.
Ha hosszú a hajad, akkor tudsz variálni a frizurával, nekem is hosszú, de lusta vagyok 15 percet naponta rászánni, úgyhogy csak lóg többnyire, de állítólag így áll legjobban.
A férjem dettó. Van egy farmerja meg egy tartalék, de mindegyik Levi's. Pár póló, mind márkás. Nem érdekel minket a ruha.
Én is egyedül szoktam vásárolni, max. a férjemmel. És csak olyat veszek meg, ami remekül áll, mert tudom, évekig fogom hordani, inkább legyen drágább.
Szerintem a duciság nem kizáró ok, hogy csinos legyél pár ruhadarabbal.
12:34 vagyok.
Tulajdonképpen nem barátnőre gondoltam. Stylist-nak tanulok, úgyhogy "szakértői" segítségre gondoltam, hogy megmondja, melyik színek, fazonok, anyagok állnak jól.
Onnantól még könnyebb a vásárlás, mert akárhova jársz vásárolni - Chanel-től a sarki turkálóig - már a kirakatból látod, hogy érdemes-e betérni vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!