Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igénytelen az a nő, akinek...

Igénytelen az a nő, akinek nincs sok ruhája?

Figyelt kérdés

A ruhái több évesek, nagy részét nem is hordja, csak egy-kettőt váltogat; farmere jobbára ugyanaz, esetleg néha egy másikat hord.

Irtó takarékos mindenben, annyi pénze lenne rá, hogy néha vegyen újat is, de nem teszi. A párja ugyanilyen, 1-2 ruhadarab. Viszont mindig tiszták, ápoltak, bár a nő kb. 2 éve nem volt fodrásznál, csak lófarokba kötve hordja a haját.

2012. márc. 29. 11:44
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem egyáltalán nem igénytelen, csak takarékoskodni akar!

Nem a ruha teszi az embert, hanem forditva!

Csak legyen tiszta és ápolt.

2012. márc. 29. 12:16
 12/41 anonim ***** válasza:
82%
Ha tiszták a ruhái,akkor nem igénytelen,szimplán talán csak nem jut minden héten új ruhára pénz. Viszont,ha koszos,büdös ruhákban jár,akkor igen,igénytelen.
2012. márc. 29. 12:16
 13/41 anonim ***** válasza:
19%

És egy évben egyszer nem engeded meg magadnak a fodrászt? Vágna valami jó kis fazont és akkor kiengedve is tudnád hordani.

Tinédzserkoromban nem volt hajvasalóm és gyűlöltem a gönd9r hajamat ezért nagyon sokáig csak copfban hordtam...nagyon fájt mindig a fejbőröm!

2012. márc. 29. 12:20
 14/41 A kérdező kommentje:

A fodrász nem direkt alakult így, egy időben havonta jártam, legritkábban kéthavonta, sokszor festettem is. Az a baj, ragaszkodó vagyok, a fodrászom gyesre ment, és babázik, meg közben elköltöztem onnan, az itteni fodrászatba meg még nem találtam be - pedig itt van az épület aljában. :D

Mondjuk nem is nagyon töredezik, másnak, pl. a húgomnak fodrász után 2 héttel már szét van töredezve a hajszála. Csak most már az a bajom a hajammal, hogy túl hosszú.

2012. márc. 29. 12:29
 15/41 anonim ***** válasza:
26%
És mi lenne, ha elmenne veled valaki vásárolni, aki megmondja, mi áll jól? Vagy segít átnézni a már meglévő ruháidat, hogy abból mit lehet kihozni?
2012. márc. 29. 12:34
 16/41 anonim ***** válasza:
83%
Mi is ilyen pár vagyunk vőlegényemmel. Nem igénytelenségből fakad ez, hanem átmeneti rossz anyagi helyzetből és amúgy ésszerű takarékosságból. Meg nem is érdekel bennünket a divat semmilyen szinten, ha van két jó sötét farmerem, meg 5-6 sötét topom, azokkal évekig elvagyok :D
2012. márc. 29. 12:37
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kevés ruhám és cipőm van. Kb. öt felső, 2-3 kardigán és 3 farmer. Cipő egy fűzős meg egy elegánsabb tavaszra, ennyi. De amik vannak, azok minőségi cuccok. Utálok ruhát venni, öltözködni, általában évente bemegyek egy butikba, veszek 2-3 ruhát és ennyi elég is. Mindegyik drága, a 10 éves felsőn sem látszik sem kopás, sem nyúlás, olyan, mint az új.

Ha hosszú a hajad, akkor tudsz variálni a frizurával, nekem is hosszú, de lusta vagyok 15 percet naponta rászánni, úgyhogy csak lóg többnyire, de állítólag így áll legjobban.

A férjem dettó. Van egy farmerja meg egy tartalék, de mindegyik Levi's. Pár póló, mind márkás. Nem érdekel minket a ruha.

2012. márc. 29. 12:57
 18/41 A kérdező kommentje:
Nincsen barátnőm, akivel vásárolni mehetnék, amúgy sem szerettem társaságban vásárolni. Nekem a ruhavásárlás inkább teher. Amik jól állnak elvileg az olyan ducibbaknak, mint én, szerintem irtó undorítóak, nekem nem állnak jól. Így aztán pár ruhát váltok. Amiket megveszek nagy ritkán, utólag ocsmánynak minősítek és nem hordom mégsem.
2012. márc. 29. 13:04
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Én is egyedül szoktam vásárolni, max. a férjemmel. És csak olyat veszek meg, ami remekül áll, mert tudom, évekig fogom hordani, inkább legyen drágább.

Szerintem a duciság nem kizáró ok, hogy csinos legyél pár ruhadarabbal.

2012. márc. 29. 13:15
 20/41 anonim ***** válasza:

12:34 vagyok.

Tulajdonképpen nem barátnőre gondoltam. Stylist-nak tanulok, úgyhogy "szakértői" segítségre gondoltam, hogy megmondja, melyik színek, fazonok, anyagok állnak jól.

Onnantól még könnyebb a vásárlás, mert akárhova jársz vásárolni - Chanel-től a sarki turkálóig - már a kirakatból látod, hogy érdemes-e betérni vagy sem.

2012. márc. 29. 13:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!