Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak igénytelen rokonaitok/i...

Vannak igénytelen rokonaitok/ismerősötök?

Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 16:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen,sajnos az apukám:(

Egyébként nagyon okos és bölcs ember de magára és a környezetére igénytelen.

Szerencsére már nem lakom otthon.

Neked?

2011. nov. 21. 16:08
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
igen :o nagyon idegesítő. sose mos fogat. büdös a szája az egész teste a ruhái. úgy eszik mint valami disznó és wáá ...
2011. nov. 21. 16:08
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
hajaj. nem is egy. Saját magukra és a környezetükre (lakás) is igénytelenek. Pl van aki nem pucol ablakot, mondván, hogy az eső lemossa. na képzelheted milyen a kérója.
2011. nov. 21. 16:09
 4/23 A kérdező kommentje:
Nekem szerencsére a családban nincs, csak tudom mennyi embert érint ez a probléma, azért tettem fel a kérdést. Viszont osztálytársam az van :/
2011. nov. 21. 16:09
 5/23 anonim ***** válasza:
79%

Nagymamám.. :/

a lakása mintha egy szemétdomb közepébe csöppentél volna,mert ő ilyen gyűjtögető.ráadásul lusta..a konyha nem túlzok tiszta retek.mindenhol kutya macskaszőr.. de a puccolás megy neki,ha megy valahova beül az autóba a legújabb ruháiba! Szegény papámat sajnálom.:(

2011. nov. 21. 16:10
 6/23 A kérdező kommentje:
Huha, ezek komoly dolgok. Az én osztálytársnőm is teljesen igénytelen magára, és akik voltak nála mondták hogy a házuk is ilyen. Ne fürdik, nem mossák ki a ruháit, nagyon rossz.. 18 évesek vagyunk
2011. nov. 21. 16:10
 7/23 anonim ***** válasza:
31%

" Nagymamám.. :/

a lakása mintha egy szemétdomb közepébe csöppentél volna,mert ő ilyen gyűjtögető.ráadásul lusta..a konyha nem túlzok tiszta retek.mindenhol kutya macskaszőr.. de a puccolás megy neki,ha megy valahova beül az autóba a legújabb ruháiba! Szegény papámat sajnálom.:("

Miért sajnálod? Ha a nagypapa nem szeretné a rendetlenséget, gondolom tenne érte valamit... nemde?

2011. nov. 21. 16:15
 8/23 anonim ***** válasza:
95%
Azért sajnálom a papát ,mert 20 éve mozgássérült. a két fia (apuék) le se sz.rják..engem pedig Mama nem vesz ember számba..nincs már senki mása papának..
2011. nov. 21. 16:16
 9/23 A kérdező kommentje:
Jó hogy sajnálja a tatáját, gondolom idős stb. :/
2011. nov. 21. 16:17
 10/23 anonim ***** válasza:
94%
63 éves papa,de már annyira le van épülve,hogy egy kanalat alig bír megfogni.."neki már úgy is mindegy,hogy hol és hogy él"
2011. nov. 21. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!