Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak igénytelen rokonaitok/i...

Vannak igénytelen rokonaitok/ismerősötök?

Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 16:04
1 2 3
 21/23 mucus98 válasza:
vannak.. de sztem mindenkinek vannak sajnos..:D
2012. ápr. 6. 11:56
 22/23 anonim ***** válasza:
Az én apukám is mostmár nagyon igénytelen,régebben nagyon adott magára,de amióta leszázalékolták,elkönyvelte,hogy ő sehova se lesz jó stb.és mostmár nem igényes magát tekintve.
2012. ápr. 6. 13:39
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát nemtudom, az szokták mondani a nők a gyes éveikben lesznek igénytelenek na nálam pont fordítva. Úgy értem naponta (akár többször) fürödtem, fogmosás, hajmosás adtam a higéniára meg takarítottam, egyedül a port hagytam méteresre nőni, de öltözködésben visszagondolva ritka igénytelen voltam, szinte folyton festékes, vakolatos munkás ruhában voltam építkezés idején s a színes kendőket tartottam szépnek a férfiruháimhoz. :D

Aztán jött a gyes meg a plusz kilók így mániásan elkeztem "kompenzálni" a dolgot szép ruhákkal, több testápoló, tusfürdő csodafogkrémek, smink (amit addig sose + hajfesték) stb. A gyerek melett meg már nem bírnám elviselni a port tekarón, polcon, plüssön, mosatlant, koszt, még a vasalásra is melette szoktam rá, hogy neki a legjobb jusson.

Remélem mindig így maradok.

2012. ápr. 6. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!