Vannak igénytelen rokonaitok/ismerősötök?
Hát nemtudom, az szokták mondani a nők a gyes éveikben lesznek igénytelenek na nálam pont fordítva. Úgy értem naponta (akár többször) fürödtem, fogmosás, hajmosás adtam a higéniára meg takarítottam, egyedül a port hagytam méteresre nőni, de öltözködésben visszagondolva ritka igénytelen voltam, szinte folyton festékes, vakolatos munkás ruhában voltam építkezés idején s a színes kendőket tartottam szépnek a férfiruháimhoz. :D
Aztán jött a gyes meg a plusz kilók így mániásan elkeztem "kompenzálni" a dolgot szép ruhákkal, több testápoló, tusfürdő csodafogkrémek, smink (amit addig sose + hajfesték) stb. A gyerek melett meg már nem bírnám elviselni a port tekarón, polcon, plüssön, mosatlant, koszt, még a vasalásra is melette szoktam rá, hogy neki a legjobb jusson.
Remélem mindig így maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!