Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak igénytelen rokonaitok/i...

Vannak igénytelen rokonaitok/ismerősötök?

Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 16:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
93%
Az én mamám nem igénytelen, egyszerűen örül, hogy még magát el tudja látni és nem kell pelenkázni, bár komoly vizelettartási problémái vannak, és előfordul, hogy nem jut el a szobavécéig. Nem mondom, hogy ragyog a háza, de rend van nála, ha megyek, mindig megkérdezem, mit segíthetek, elmosogatok, feltörlök, felverem a párnáit. Nem igénytelenség, hogy nem takarít, vagy hogy bepisil, őt is zavarja, hogy nem bír már annyit, mint régen és szégyenkezik is szegény eleget. Apám nem használja a WC kefét, mert gerincsérve van, és elég komoly fizikai fájdalom neki lehajolni. Amikor átmegyek hozzájuk, és anyámnak még nem volt érkezése kitakarítani a WC-t, szó nélkül megcsinálom, nem háborodok fel rajta, hisz attól nem gyógyul meg szegény. Viszont van egy harmincas férfi ismerősöm, aki egy vendéglőben, vacsora közben is képes (meg tulajdonképen bármikor, és többnyire előre felhívja rá a figyelmünket) a társaság orra alá fingani, és ha ezt szóváteszem neki, akkor én vagyok a túl igényes és kultúrbunkó, mert egyetemre járok, és ezért egy felsőbb rendű lénynek tartom magam, aki sose fingik. Na, ez számomra nem csak igénytelenség, de még bunkóság is a köbön. Egy önkormányzatnál dolgozik, és egyszer megkérdeztem tőle, hogy nem előírás-e nálunk, hogy naponta borotválkozzanak (mert párom bankban dolgozik, és náluk bizony az, annyira, hogy van bent eldobható borotva, ha valakinek kimaradt volna reggel), ezért is úgy kioktatott, hogy mégis mit képzelek, ő nem egy igénytelen állat (tulajdonképpen az), stb. Beértem volna egy egyszerű nemmel is. Nem azért kérdeztem meg, mert borostás volt, hanem mert nekem furcsa volt, hogy párom munkahelyén ilyen komolyan veszik.
2011. nov. 21. 16:26
 12/23 anonim ***** válasza:
90%
apám ha részeg akkor összevissza sz.rja hugyozza magát, evés közbe belefejel a tányérba, mert elalszik nagyon undorító az öreg, el is menekültem otthonról
2011. nov. 21. 17:02
 13/23 anonim ***** válasza:
63%
a bátyám.
2011. nov. 21. 18:58
 14/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, mennyire igénytelen? csak magára vagy a környezetére is?
2011. nov. 21. 19:05
 15/23 anonim ***** válasza:
90%

Igen, én magam! Ha nem kell kimozdulnom sehová. Most, hogy szabadságon vagyok, nem borotválkoztam már két hete, hajat sem mostam, úgy nézek ki lassan, mint egy ősember, 1 hete a lakásból sem mozdultam ki.

És hogy miért? Mert még a sz@r is le van sz@rva...

2011. nov. 21. 22:06
 16/23 anonim ***** válasza:
84%

Apám.

Alkesz alak, ezer éve nem láttam fogat mosni, fürdeni, max. a barátnőjénél szokott hétvégén, talán.

Mindenre magasról tesz, felőle ránk dőlhet a ház is, semmi nem érdekli, a pénz elissza, nem foglalkozik otthon semmivel. 51 éves, mindig ilyen volt...

2011. nov. 22. 20:03
 17/23 anonim ***** válasza:

Nagybátyám volt. Bűzlött a piától, meg a nemfürdéstől. Elzárták náluk a vizet, az áramot, meg a fűtést is, mert nem fizetett évek óta, a pénzt mindig piára költötte. Nem szerettem sosem, nyugodjon azért békében...

Exem. Lusta volt maga körül felsöpörni, a kajamaradékokat az asztalon hagyta, levetett ruháit nem rakta a szennyesbe, de a tisztát sem a szekrénybe, munkába menni luxusnak számított, persze én tartsam el meg takarítsak utána napi 14 óra munka után. Nem csináltam sokáig...

23N

2012. ápr. 6. 04:50
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Tesóm,olyan a lakása mint ahová bevágott az atom.Nem is járok hozzá sűrűen,az meg hogy egyek igyak nála ki van zárva.Maga a ház szép lenne,ha nem enné meg a kosz..Járnak hozzá termék be mutatosok,azt mondta megveszi a 80ezer ft-os "csoda kendőt"ha az ő szutykos sütőjét tényleg egy törléssel tisztává varázsolja:))A boldogtalan,egyáltalán nem szégyenli.
2012. ápr. 6. 07:54
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Hajajj,ketten is. Anyám,nővérem...Magukra nem, sőt,egy ruhát egyszer vesznek fel,állandóan fürdenek.Na de a környezetükre. Egy tányért a mosogatóig nem visznek el. Nagyon durva az egész lakás. Én nem lakok már itt,de nem is szivesen jövök látogatóba... Most,hogy itt a húsvét,azért eljöttem. Tegnapelőtt 5! órán keresztül pakoltam a konyhában,és még mindig messze van attól,hogy azt mondjam rá,hogy igen,itt rend van. De legalább már látni az asztalt. Próbáltam én annak idején mindent kitalálni,hogy rávegyem őket valami pakolásra, dehát semmi nem jött be.
2012. ápr. 6. 09:25
 20/23 anonim ***** válasza:

Van sajnos. Az egyik rokonom (37 éves nő). A fogai gusztustalanul sárgák és eszméletlen fogkövesek - közben még büszke is arra, hogy 8 éve nem járt fogorvosnál.

A körmeit kifesti, de állandóan le van pattogva róla a lakk és közben tiszta fekete-retkes a körme.

A haja szinte mindig zsíros és olyan csimbókokban áll, mint ha nem fésülködne. Szerintem a 100km/h szél lenne az sem mozdítaná meg a haját :D

Az arca állapotáról jobb nem is beszélni. Ahelyett, hogy arcot mosna, vagy ha zsírosodik a bőre napközben letörölné valami nedves törlővel, helyette jó vaskosan bepúderezi, és később akár még erre a vakolatra rá is szoláriumozik. Olyan a bőre, mint ha mindig koszos lenne.

Ja és cipőt szerintem még életében nem mosott, mert a cipői mindig koszosak.

2012. ápr. 6. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!