Vannak igénytelen rokonaitok/ismerősötök?
Igen, én magam! Ha nem kell kimozdulnom sehová. Most, hogy szabadságon vagyok, nem borotválkoztam már két hete, hajat sem mostam, úgy nézek ki lassan, mint egy ősember, 1 hete a lakásból sem mozdultam ki.
És hogy miért? Mert még a sz@r is le van sz@rva...
Apám.
Alkesz alak, ezer éve nem láttam fogat mosni, fürdeni, max. a barátnőjénél szokott hétvégén, talán.
Mindenre magasról tesz, felőle ránk dőlhet a ház is, semmi nem érdekli, a pénz elissza, nem foglalkozik otthon semmivel. 51 éves, mindig ilyen volt...
Nagybátyám volt. Bűzlött a piától, meg a nemfürdéstől. Elzárták náluk a vizet, az áramot, meg a fűtést is, mert nem fizetett évek óta, a pénzt mindig piára költötte. Nem szerettem sosem, nyugodjon azért békében...
Exem. Lusta volt maga körül felsöpörni, a kajamaradékokat az asztalon hagyta, levetett ruháit nem rakta a szennyesbe, de a tisztát sem a szekrénybe, munkába menni luxusnak számított, persze én tartsam el meg takarítsak utána napi 14 óra munka után. Nem csináltam sokáig...
23N
Van sajnos. Az egyik rokonom (37 éves nő). A fogai gusztustalanul sárgák és eszméletlen fogkövesek - közben még büszke is arra, hogy 8 éve nem járt fogorvosnál.
A körmeit kifesti, de állandóan le van pattogva róla a lakk és közben tiszta fekete-retkes a körme.
A haja szinte mindig zsíros és olyan csimbókokban áll, mint ha nem fésülködne. Szerintem a 100km/h szél lenne az sem mozdítaná meg a haját :D
Az arca állapotáról jobb nem is beszélni. Ahelyett, hogy arcot mosna, vagy ha zsírosodik a bőre napközben letörölné valami nedves törlővel, helyette jó vaskosan bepúderezi, és később akár még erre a vakolatra rá is szoláriumozik. Olyan a bőre, mint ha mindig koszos lenne.
Ja és cipőt szerintem még életében nem mosott, mert a cipői mindig koszosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!