Volt olyan ismerősötök, barátotok, rokonotok, aki tizenévesen öngyilkos lett? Miért?
A válasz megírásának időpontja: ma 01:28
Én ugyanezt akartam írni, lehet hogy egyről beszélünk :-/
01:45
Akkor nem, ő Siófokon tette, sajnos :(
De az oka ugyanez volt.
Nekem nem ismerősöm, csak a barátnőm ismerőse, onnan tudom a sztorit. A srác összeveszett egyik reggel a barátnőjével és szakítottak a srác összeroppant, hiszen csak a barátnője volt neki (otthon gondok voltak a szüleivel), így felakasztotta magát. A legdurvább, hogy a barátnője délután suli után ment hozzá kibékülni, hiszen már hülyeségnek tartotta amin összevesztek, így ő talált rá a kertjükbe holtan.
A másik, ez szerencsére nem valósult meg. Egyik ismerősömnek meghalt a lánya (egyetlen gyermeke) és a vonat elé akart ugrani, az volt a szerencse, hogy a férje időben érkezett (megtalálta otthon a búcsúlevelet) és visszarántotta épp időben. (Nem volt nehéz megtalálnia, kisvárosban élnek, kis vasútállomással..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!