Van igénytelen családtagod?
a noverem affektal, egesz nap hulyedegeket bamul a tv-ben, sekelyes izlesu es tragar es/vagy undorito dalocskakat szokott kolteni eloadja nekunk. es allandoan hangosan bofog, ja es csamcsog.
hozzateszem mindemellett kituno tanulo, es lenez mindenkit - koztuk engem is, aki nem az o gimnaziumaba jar, mert mi "mind butak vagyunk hozza kepest". o lassan 18, en 16/L.
Apám.
Fogat mosni ő is ritkán szokott, fürdeni is, ráadásul iszákos és mikor megjön a kocsmából, borzalmas csöves szag terjeng a lakásban. Blöe...
Nekem mindkét szülőm igénytelen. Wc-zés után sosem mosnak kezet, anyám sz*rás után simán nekiáll mosogatni vagy főzni pl., apám meg szintén ezután nekiáll a mosdótálban mosni a s*ggét, csak mert aranyere van. Ezenkívül elvétve fürdenek csak, egy héten 1-2x, sokszor már érzem a szagukat.
A húgom sem sokkal jobb, bár ő kezet mos és tisztább, de ha menstruál, azt az egész család tudja... végcsepegteti a vért az egész házban, fel sem törli maga után, a betétjeit, tamponjait a tányérba teszi(!!!), a wc ülőként és a kukát összekeni vérrel, de volt, hogy már a kilincs is véres volt... üdítő látvány. -.- Egyedül én vagyok az a családban, aki kicsit is igényesebb: minden napos fürdés, minden napos fogmosás, kézmosás, odafigyelés... rám még nem volt ilyesmi panasz sosem, mint amilyen a családomra van.
Nálunk apám volt nyáron izzadtság szagú, de anyu vett neki dezodort,és mondta neki, hogy azt minden reggel használnia kell. Azóta használja, és nincs ilyen gond. Amúgy érdekes, mert minden másban igényes, ez volt az egyetlen dolog.
Amíg mamám élt, ő volt igénytelenebb, bár beteg is volt, nem fürdött minden nap, és volt, hogy lehetett érezni, de neki is szóltunk, hogy fürödjön meg.
Nem is értem, ha családon belül valaki nem szól a szüleinek, testvérének, gyerekének.
7-es vagyok.
Sok esetben felesleges beszélni, főleg ha a szülőkkel, nagyszülőkkel van a gond. Én pl hiába mondtam el a szüleimnek a kézmosás fontosságát, azóta sem mosnak kezet. Egyszerűen vannak ilyen emberek "ki ha én nem?" stílussal, akiknek aztán lehet beszélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!