Van igénytelen családtagod?
Bátyám volt kegyetlenül igénytelen. Nyáron (!) sokszor 4-5 naponta tusolt le,olyan koszos volt utána a kád, hogy elképesztő. A szagáról ne is beszéljünk... Plusz ugye a fogát sem mosta rendesen.
Meg volt, hogy arra mentem be reggel hozzá a szobába, hogy egy 1,5 literes flakonban valami sárga lé van... Lusta volt éjszaka kimenni. Kitalálhatjátok, hogy mi volt benne...
8-as vagyok. Erre sajnos már nem tudok mit mondani, ha valakinek szólnak, és nem hajlandó változtatni.
Valamelyik válaszoló írta, hogy a barátja nem mos rendesen fogat. Nekem is volt ilyen exem, én úgy oldottam meg, hogy mikor mentem este fogat mosni, akkor hívtam őt is. először nem akart jönni, de nevetve mondtam, hogy "jajj, ne legyél már ilyen kis igénytelen". És akkor jött, aztán rájött, hogy mennyivel jobb úgy aludni menni, hogy előtte fogat mos.
Hozzám közelállók esetében nem csinálok ügyet abból, ha szólok. De pl. az igénytelen munkatársnak már nem mondom, pedig nagyon zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!