Szerintetek is ápolatlan, igénytelen és megérdemelné, hogy elhagyja a párja, az a nő, aki felszed 5 év alatt 15 kilót?
Kérdeztem fogyókúrás témában, hogy, hogy fogyhatnék le az esküvőmig, mire megkaptam ezt. Hogy milyen balek a párom, hogy nem hagyott el, miután híztam ennyit, milyen igénylen, ápolatlan vagyok, ez pont olyan, mintha piszkos lennék.
Hozzáteszem, 48 kiló voltam, mikor összejöttünk, most 63, szóval most sem vagyok egy bálna, de legalább megvan bennem az elhatározás, hogy újra formába hozzam magam. Amúgy fogamzásgátlót szedtem 4 éven keresztül, az hozta meg így a hatását.
DE
Tényleg így gondolják az emberek? Tényleg fontosabb egy kis súlyfelesleg az emberi értékeknél? Csak azt kell nézni? Tényleg el kéne hagyjuk a szerelmünket, ha külömböző okokból magára szed egy kis túlsúlyt?
Én nagyon nem így látom. Ő is felszedett 10 kilót, az évek alatt, el is határoztuk, hogy rendbeszedjük magunkat jövő nyárig, de soha eszembe se jutott, hogy emiatt kevésbé szeressem, és ugyanígy neki se.
... a párodnak mi erről a véleménye?
csak az számít :)
Figyelj én pont úgy vagyok ahogy te 15 kilót szedtem fel, de nem érezem hogy igénytelen lennék..
Akik ilyen hülyeségekkel állnak elő hát nem tudom mennyire vannak beszámítható állapotba.
Annyi körülmény van ami változik/változhat egy kapcsolatba, pl. hosszú hajjal mész férjhez amivel nagyon szép vagy, de ha levágatod akkor megcsúnyultál vagy mi?
Ugyanaz az ember vagy aki voltál ami a szerelmedet illeti, a többi meg le van ejtve ki mit gondol.
Lehet nem a legjobb példát írtam de remélem érezni mit akartam kifejezni...
A fogyósban elég bunkók az emberek, meg tudom őket érteni, nekem sem tetszene, ha gátat kéne szabnom magamnak.
Ilyeneket meg ne gondolj! Én 60 kg voltam, mikor megismertem a páromat (183cm vagyok). Minden csontom kilátszódott, visszanézve a képeket nem voltam túl szép látvány.
Persze, elhagytuk a szülői házat, azt és annyit eszünk amit mi akarunk. Felhíztam 74 kg-ra. És a párom bevallotta, hogy jobban tetszek neki így, mert van cicim meg minden. Hozzáteszem, ő is felszedett jó pár kilót.
Általában azok mondják ezt akik fiatalok(még majdnem gyerekek) és azt hiszik az a tökéletes ha 40 kilósak maradnak..
Vannak akiknek kimondottan jól álla + 10 kiló.Vannak akik gyógyszer vagy betegség miatt híznak meg.Vannak akik a gyerek szülés miatt,és persze vannak akik nem mozognak,de sokat esznek.A hízást minden ember másképp dolgozza fel.
Van akit nem érdekli hogy kövér..Ezt nem is tudom hogy nevezzem.Igénytelenség??Nem tudom..De azt tudom,hogy azok akik túlsúlyosak,de ettől függetlenül tiszta ruhában járnak,igyekszenek csinosak lenni,figyelnek a hajuk szépségére,a körmük egészségére azok messze nem ápolatlanok.A kövérség nem feltétlenül jár együtt az ápolatlansággal.
Tudod,én mr többször tapasztaltam amikor bementem egy üzletbe,hogy a kis vékonyka leányzó miniszoknyában,topban billeget a barátnőjével,de mindketten annyira izzadságszagúak voltak,hogy nem lehetett megmaradni mellettük.Többször láttam hogy egy lány aki lenéz másokat mert hogy néz ki??(hallottam hogy a barátnőjével kritizálták hangosan a másikat) de magára nem nézett.Olyan feketék voltak a körmei a kosztol,hogy nem lehetett nem észre venni.-
Szóval a kövérség nem jár együtt az ápolatlansággal.
fogyós topikokban elég bunkók vannak, biztos ingerültek az éhségtől:D
ne foglalkozz az ilyen beszólásokkal, a párodnak tetszel, és ez a lényeg:)
egyébként is sokkal szebb,ha van melle-feneke egy nőnek, mintha kis deszka lenne
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!