Igénytelen a barátom. Mit tegyek?
Sziasztok.
Több szitu is van. Az egyik, hogy vannak kutyái és nem viszi ki őket a kertben, beszarnak, behugyoznak a lakásba.(Nem az én kutyáim, nemhogy kivinni, de takarítani sem kötelességem utánuk) 1 héten kb 3 alkalommal alszom nála- egy barátjával lakik, de ezekből a dolgokból neki is elege van. Nem takarít. Nincs jelenleg mosógép a házba, de ha nem mosom ki kézzel a ruhát, ő sem mossa. Számos ilyen dolog van. Egyszerűen úgy érzem, hogy megörülök és nem bírom.
Tanácsot tudtok adni?
21L
A kutyákat se értem.... ha van kert, akkor miért a lakásban tartja őket? Kell a mozgás a kutyáknak.
Nekem volt pár hónapom, amíg a kutya nem volt még stabilan szobatiszta, néha történtek balesetek. (Tócsát jellemzően reggel, félkómásan, mezítláb találtam meg....) A feltakarításon kívül háromfajta fertőtlenítővel is átfújtam, áttöröltem, ha sikerült belelépni, akkor a lábamat is...
Erre jön a válasz, hogy -Te is megcsinálhatod. Nő vagyok, de nem az a dolgom, hogy szarokat pucoljak utána..főleg nem 7 hónap után..Amúgy a megdöbbentőbb, hogy a pasim 29 éves....
Elég nekem elmosogatni meg ilyesmi, bár néha az is sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!