Szerintetek is ápolatlan, igénytelen és megérdemelné, hogy elhagyja a párja, az a nő, aki felszed 5 év alatt 15 kilót?
Kérdeztem fogyókúrás témában, hogy, hogy fogyhatnék le az esküvőmig, mire megkaptam ezt. Hogy milyen balek a párom, hogy nem hagyott el, miután híztam ennyit, milyen igénylen, ápolatlan vagyok, ez pont olyan, mintha piszkos lennék.
Hozzáteszem, 48 kiló voltam, mikor összejöttünk, most 63, szóval most sem vagyok egy bálna, de legalább megvan bennem az elhatározás, hogy újra formába hozzam magam. Amúgy fogamzásgátlót szedtem 4 éven keresztül, az hozta meg így a hatását.
DE
Tényleg így gondolják az emberek? Tényleg fontosabb egy kis súlyfelesleg az emberi értékeknél? Csak azt kell nézni? Tényleg el kéne hagyjuk a szerelmünket, ha külömböző okokból magára szed egy kis túlsúlyt?
Én nagyon nem így látom. Ő is felszedett 10 kilót, az évek alatt, el is határoztuk, hogy rendbeszedjük magunkat jövő nyárig, de soha eszembe se jutott, hogy emiatt kevésbé szeressem, és ugyanígy neki se.
Jaj, ekkora hülyeséget...
Én is híztam az utóbbi időkben, nem is keveset (kb +10 kilót), de a barátom egy szót sem szólt, ígyis-úgyis csinosnak, szexinek és kívánatosnak tart. Szerintem semmi igénytelenség nincs abban, ha valaki nem hiperkarcsú, legalábbis én elégedett vagyok magammal, bár nem felelek meg teljesen a mai szépségideállal.
Ha a barátom amiatt el akarna hagyni, mert meghíztam, még örülnék is, hogy megszabadulok tőle (szerencsére ő azonban nem ilyen felszínes), én a plusz kilót ellenére nem okozna gondot, hogy találjak valakit helyette, mert valami oknál fogva vonzónak tartanak engem, a husis testem ellenére is.
Hány centihez vagy ennyi?
4-5 éve 46 kiló voltam én is,most 60 körül.
Párom tudod mit mond? De őszintén mondja.Hogy akkor csontsovány voltam,félt hogy összetör ha rámfekszik,most viszont formás popsi,mellemre is ment,kerek csipő,ennél kevesebb ne akarjak már lenni.
Eljárogatunk együtt néha konditerembe,hogy azért feszesség is megmaradjon (ő jár heti 1-2x,én havi 1-2 csak).
Jah,és én hizókúrázva "hiztam" fel ennyire.
sokkal jobban érzem magam a bőrömben
Á... ne foglalkozz velük! nagyon rondán írták meg a véleményüket. Én megpróbálom szépen, de érthetően. :)
Elhiszem, hogy szereted a hizlaló kajákat, és minden bizonnyal nem csak a fogamzásgátló játszott közre a hízásodnál, mivel nem étkeztél egészségesen. Ezt te magad is tudod.
Sajnos, nem lesz elegendő a kondi ahhoz, hogy igazán le tudj fogyni, és ne is hízz vissza. Szükséged lesz egy életmódváltásra. Be kell iktatnod a zöldségeket, és a sovány húsokat.
Én is szeretem a hizlaló ételeket, de tudom, hogy csak ritkán ehetek olyasmit, mert nem szeretnék meghízni. :)
Szerintem próbáld meg azt, hogy mellőzd a fehér kenyereket. Tehát egyél teljes kiőrlésűt, vagy rozskenyeret. Egyél sok zöldséget, és ne fogyassz plusz cukrot. Próbálj meg édesítőszerrel főzni.
Liszt helyett étkezési keményítővel készítsd az ételeidet. Én még a rántást a levesre is azzal helyettesítem.. a főzelékekbe a habarást is. Nem készítek bő zsírban sült ételeket. Napraforgóolaj helyett olívát használok.
Mi a férjemmel azért váltottunk erre az életmódra, mert Ő a kapcsolatunk alatt (2-3 év) 10 kilót hízott.
Nagy marhaság, hogy attól, mert felszed pár kilót, egyből igénytelen.
Én pedig miért ne szeretném őt ugyan úgy, mint azelőtt? Az a probléma, hogy egyesek tényleg elég sekélyen viselkednek.
Szóval, a férjem elhatározása ugyan az volt, mint a tiéd :) lefogyni az esküvőnkre.(1 éve volt az esküvő, nyáron) Sikerült is neki, viszont Ő még az étrendváltoztatás mellett lejárt heti 4-5 alkalommal futni, néha pedig, ha úgy tartotta kedve kondizni.
Most sokkal jobb formában van, mint a megismerkedésünkkor. :) Ugyan úgy tartja a súlyát, ugyanúgy étkezik, és eljár futni, kondizni. Sokszor én is megyek vele.
Ne foglalkozz a gonoszkodókkal. Sikerülni fog a fogyás, ha igazán akarod. És miért is ne akarnád? :) Gondolj arra, hogy milyen jól fogsz mutatni 15kiló mínusszal a csodás ruhádban. :)
Sok boldogságot nektek!
23/L
"Amúgy fogamzásgátlót szedtem 4 éven keresztül, az hozta meg így a hatását."
Tudod, megvolt a pasid, jól éltetek, dugtatok, faltál, híztál.. És nem a fogamzásgátlótól híztál, hanem a zabálástól.
Itt nem érdemes bemenni a szépség és a fogyókúra kategóriába, ha már 1 gramm felesleg van rajtad szétszednek és elhízott kövér zsírdisznó vagy.
Az igénytelenség nem a súlynál kezdődik, de ez sokaknak nem tűnik fel és az alapján ítélnek meg valakit. Ne foglalkozz velük, az a lényeg, hogy a ti kapcsolatotok mit bír ki, nem vadidegen senki véleménye, aki már 1 gramm után otthagyja a párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!