Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igénytelen az a nő, akinek...

Igénytelen az a nő, akinek nincs sok ruhája?

Figyelt kérdés

A ruhái több évesek, nagy részét nem is hordja, csak egy-kettőt váltogat; farmere jobbára ugyanaz, esetleg néha egy másikat hord.

Irtó takarékos mindenben, annyi pénze lenne rá, hogy néha vegyen újat is, de nem teszi. A párja ugyanilyen, 1-2 ruhadarab. Viszont mindig tiszták, ápoltak, bár a nő kb. 2 éve nem volt fodrásznál, csak lófarokba kötve hordja a haját.

2012. márc. 29. 11:44
1 2 3 4 5
 1/41 A kérdező kommentje:
Ja és huszonévesekről van szó.
2012. márc. 29. 11:45
 2/41 anonim ***** válasza:
95%
Igénytelen az akinek szakadt, koszos az összes ruhája, ápolatlan.
2012. márc. 29. 11:47
 3/41 anonim ***** válasza:
92%
"sok ruha" relatív. Igénytelen az, aki egy hétig ugyanabban a ruhában jár suliba/melóba pl.
2012. márc. 29. 11:47
 4/41 A kérdező kommentje:
Egy hétig simán viselik ugyanazt a nadrágot. A felsőit naponta váltja a nő.
2012. márc. 29. 11:49
 5/41 anonim ***** válasza:
80%

Rólam beszélünk? :D

Én pl nem vagyok igénytelen, hanem fontosabb dolgokra költök/fordítok időt és odafigyelést. Igaz, hogy a stílusos csajok nem barátkoznak velem, de nem bánom. Én tudom, hogy nem a státusztermékek birtoklása miatt áll bárki is velem szóba.

2012. márc. 29. 11:50
 6/41 anonim ***** válasza:
84%

Attól függ.

Ha a ruhák kopottak, kinyúltak, akkor az bizonyos fokig igénytelenség.

Azonban ha tökéletes állapotban vannak, semmi gáz.

Nekem is van olyan gatyám, amit 8 éve is hordtam, de mivel nagyon vigyáztam rá és ritkán volt rajta, egyik barátnőm a napokban megkérdezte, hogy új? Én meg nevettem, hogy dehogy, már a gimiben is hordtam :)

Azt meg felejtsd el, hogy más ember pénztárcájában turkálsz! Az egyik leggusztustalanabb emberi tulajdonság, ha valakiről azon morfondírozol, hogy mire lehetne pénze és mire költi. Nem tudhatod, mire lenne pénze, mert nem éltek együtt.....lehet van olyan kiadása, amiről nem tudsz (megtakarítás, hitel, bármi) ...

Két éve nem volt fodrásznál.....valakinek nem is kell. Nekem van ismerősöm, aki havonta jár, mégis nap mint olyan a haja, mint aki akkor kelt ki az ágyból.......ha egészséges szép haja van, akkor nem igénytelen, a lófarok sem az.

Nem tudom kid ez az illető, de ha ismerősöd nem értem miért tartod számon mennyi pénze van és mikor volt utoljára fodrásznál.

Ha pedig Te vagy, és magadról írtál: ne aggódj, ha a ruháid nem kopottak és lyukasak, sőt, csinosak és még mindig jól állnak, a hajad egészséges és szép, akkor nem vagy igénytelen :)

2012. márc. 29. 11:51
 7/41 anonim ***** válasza:
7%

Így ebben a formában ahogy leírtad, szerintem igen. Aki 1-2 darabot váltogat állandóan, annak a ruhái biztos, hogy nem tiszták - ha felsőkről van szó akkor meg végképp...

Persze nem azt mondom hogy csak az lehet igényes, akinek 5 gardróbnyi ruhája van, de aki ugyanabban a cuccban teng-leng állandóan, és még ha telne rá sem vesz újat, az szerintem igénytelen, mert nincs is igénye többre.

2012. márc. 29. 11:52
 8/41 anonim ***** válasza:
80%
Amíg nem piszkosak és szagosak/izzadságszagúak a ruhák, pl. felsőt nem vesz fel 2xx egymás után mosás nélkül (nadrágál azért az 1 hét az úgy még oké sztem), addig ebben semmi igénytelen nincs.
2012. márc. 29. 11:59
 9/41 A kérdező kommentje:

De tiszták, mert nem veszi fel úgy a felsőt 2x, hogy ne lett volna kimosva közben. Nem vájkálok senki pénztárcájában, mert magamról és a páromról írtam ki a kérdést, csak harmadik személyben, hogy ne személyeskedjek.

Szóval én vagyok az, aki ritkán költ ruhára. Pedig míg otthon laktam bőven volt rá pénzem, hogy költekezhessek, mégis kimaradt. Több pénzt költöttem a húgomra ruhaügyben (mert ő aztán szeret öltözködni), mint magamra. :)

2012. márc. 29. 12:02
 10/41 anonim ***** válasza:
76%

én ugyanígy vagyok, de én azért nem költök ruhára, mert nincs miből.

ha veszek egy évben egyszer, akkor strapabíró, sötét darabokat választok. ha mindig feketében vagyok rá lehet kenni hogy gyászolok, azért nem divatolok annyira. ha egyszer lesz pénzem, veszek jobb, szebb ruhákat is.

ha azért igénytelennek néznek, mert csak két nadrágom van, vagy egy kabátom, az őket minősíti. ennyiből adjanak pénzt hogy vegyek, ne a szájukat jártassák.

a hajam mondjuk mindig máshogy hordom, becsavarom, összefonom stb.

2012. márc. 29. 12:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!