Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egyáltalán olyan ember,...

Van egyáltalán olyan ember, akit egyáltalán nem hat meg egy kisgyerek vagy kisbaba jelenléte?

Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 15:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
26%
A "kedves" válaszadók is minden bizonnyal voltak gyerekek....nem kellett volna felnőni:)))
2012. márc. 23. 23:55
 62/80 anonim ***** válasza:
53%
Sajnos tény, hogy nekem megszületnem sem kellett volna..
2012. márc. 24. 03:40
 63/80 anonim ***** válasza:
38%
Nahát! A válaszokat végig olvastam és most csodálkozom. Ennyien utálják a kicsi embereket? Az én fiam három éves és soha eszembe sem jutott, hogy valaki őt utálhatja. Nem türelmetlen a boltban, buszon akkor viszem, ha nincs csúcs éppen, de ott sem rugdos senkit, senkinek nem produkálja magát. Motorral járunk mi is, de a járdán megáll vele, ha valaki jön szembe. Nem rossz, nem neveletlen, nem hisztis. A többi kisgyermekes anyuka ismerősöm sem hagy rá olyant a gyerekére, amit nem szabad. Gyerekkorunkban megtanították a szüleink nekünk az illemet, mi pedig továbbadjuk a tanultakat. Nem is értem, de tényleg soha egyetlen egyszer sem jutott eszembe, hogy valaki utálhatja őket. Vajon mit árthattak nekik?
2012. márc. 24. 12:01
 64/80 anonim ***** válasza:
64%

Jóságos gyerekek? Mindenki tudja, hogy a gyerekek tudnak a legkegyetlenebbek lenni. Amikor állatokat kínoznak, vagy a társaikat, vagy egyszerűen csak a szavaikkal...

Az, hogyha egy kisgyerek jóságos, nem érdem! Ugyanis ez csak azért van mert még nem érte elég hatás a világból és még önállótlan. Majd ha nagy lesz és jóságos marad, na AZ az érdem amiért talán tisztelni lehet.

Szóval, van. Van ilyen. Miért kéne meghatódni egy gyerek láttán?

2012. márc. 24. 12:51
 65/80 anonim ***** válasza:
77%
Engem például hidegen hagy. Régen utáltam a kis vinnyogó majmokat, most annyit javult a helyzet, hogy érzek olyasmit, hogy majd akarok gyereket. De az majd az enyém lesz, akit szeretni fogok, akit akarok, akinek megadok mindent a saját magam kárára is örökre!! Ez nem vonatkozik más purdéjára, nem érdekelnek, nekem nem aranyos. Aranyos a kiscica meg a kiskutya... Nem akarok nekik gügyögni, nem akarok rájuk nézni, ha vinnyog akkor idegesít. Csak az enyémet fogom szeretni, más kölke maradjon távol. :)))
2012. márc. 24. 13:14
 66/80 anonim ***** válasza:
31%

"Nem is értem, de tényleg soha egyetlen egyszer sem jutott eszembe, hogy valaki utálhatja őket. Vajon mit árthattak nekik?"

Reméljük, a kicsi gyereked okosabb lesz, mint te.

Egyszer sem jutott eszedbe? Vagy valamilyen cukormázas Barbie világban nőttél fel, vagy nem gondolkozol eleget.

2012. márc. 24. 17:14
 67/80 anonim ***** válasza:
45%
Nem, nem nőttem fel álom világban, de komolyan ezen soha nem gondolkodtam és nem jutott eszembe. Amíg nem volt gyerekem, nem nagyon érdekelt persze más gyereke, de a kisgyerekeseknek átadtam a helyet a buszon, a babakocsisoknak kinyitottam az ajtót, de hogy utáljak egy gyereket? Nem. Lehet, tényleg én vagyok naiv, vagy akik utálnak bárkit is ismeretlenül, anélkül, hogy ártottak volna neki, ők a korcsok. Bocsi, ezt is pontozzák kérlek le.
2012. márc. 24. 22:04
 68/80 anonim ***** válasza:
67%

Én nem utálom a gyerekeket, hanem nem szeretem őket. Nem váltanak ki belőlem sem negatív, sem pozitív érzelmet, mint csoport.

Remélem, a gyereked a "korcsozást" nem tanulja el, csak az értékeket. Ha vannak.

2012. márc. 24. 22:08
 69/80 anonim ***** válasza:
23%
Egyébként, ha te ezen gondolkodsz, akkor csak sajnálni tudlak, elég szegényes életed lehet.
2012. márc. 24. 22:18
 70/80 anonim ***** válasza:
83%
Sejtettem, hogy a gyerekcentrikusak így fognak reagálni... én személy szerint - de ahogy olvastam sokan mások sem - nem írtam azt, hogy utálom a gyerekeket, csak egyelőre nem akarok, nekem nem aranyosak és lehetőleg hagyjanak békén ők is és a szüleik/környezetem is a gyerekkel. Az igen értelmes "mi nem voltunk gyerekek, sosem kellett volna felnőni" típusú hozzászólók meg inkább ne vállaljanak gyereket, ha az utódjaikat is ilyen IQ szinten akarják felnevelni. Mi köze van ennek ahhoz, hogy mi voltunk - e gyerekek vagy sem? Ha voltam gyerek (márpedig voltam ugyebár), akkor automatikusan szeretnem kell a gyerekeket? Én ebben nem látok logikát, véleményem szerint ez a "támadó szöveg" úgy értelmetlen, ahogy van.
2012. márc. 29. 17:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!