Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egyáltalán olyan ember,...

Van egyáltalán olyan ember, akit egyáltalán nem hat meg egy kisgyerek vagy kisbaba jelenléte?

Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 15:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
66%
teljesen egyetértek az előttem szólóval. rühellem, ha egy fáradt nap után zütykölődök haza a buszon, egész nap mentem, örülök h ülhetek, és felém áll egy nő az üvöltő kisgyerekével, és csúnyán néz rám. csakazértse adom át a helyem. a legtöbb kisgyerekes anyuka baromira el van szállva...
2012. márc. 23. 16:22
 22/80 anonim ***** válasza:
84%

Csak azt tudod szeretni, akit ismersz. Én idegenekkel szoktam utazni általában, és nem szeretem őket. Nem is utálom őket, számomra semlegesek.

És annyi kisbaba van a világon, nem értem, mi megható az ember életének szakaszain.

2012. márc. 23. 16:24
 23/80 anonim ***** válasza:
83%
én szeretem az embereket, emberekkel dolgozom, ahol törődnöm kell velük, és beszélgetni. engem a gyerekek idegesítenek. attól még jó ember vagyok.
2012. márc. 23. 16:24
 24/80 anonim ***** válasza:
92%
Mégis mi a megható egy gyerek, vagy egy baba jelenlétében?
2012. márc. 23. 16:33
 25/80 anonim ***** válasza:
82%
engem nem hatnak meg.... pedig férjnél vagyok és lassan már a 3ik x-et fogom betölteni.
2012. márc. 23. 16:34
 26/80 anonim ***** válasza:
89%
Mért kéne meghatódni??? Igaza van az előttem szólóknak,annyi kisgyerek van,és akkor mi van? Nem ismerem,egy idegen.Mért kéne elájulnom tőle???
2012. márc. 23. 16:38
 27/80 anonim ***** válasza:
61%
Nem szeretem a gyerekeket.Amúgy is már egyre idiótábbak,már óvodában is káromkodnak,teszik az agyukat,el vannak korcsosodva.
2012. márc. 23. 16:42
 28/80 anonim ***** válasza:
80%

16 Ez milyen igaz.

Amúgy engem sem hatnak meg.Próbáltam megfelelésből gügyögni hozzájuk,megtanulni a nyelvükön,mert az összes nyálas barátnőmnél ezt láttam,de ami nem megy,azt nem kell erőltetni.Úgyhogy kimondom:idegesítenek.Ha a metrón leül mellém egy kisgyerekes anyuka,húzok el onnan.Vagy akárhol.A kölök rugdossa a lábamat,vigyorog én meg tiszta ideg vagyok ettől,az anyuka pedig nem szól rá,pedig látja,hogy rugdos.Erről ennyit.Rohadtul idegesítőek.Ráadásul attól is idegbajt kapok,amikor ott totyog az út közepén,miközben én sietnék.De ami a legviccesebb.20 km-es sor volt a boltban és azért nem haladt,mert a kasszás két óráig gügyögött a gyereknek,hogy juuuuuuuuuuuuj de aranyooooooooooos!A fejemet vertem a falba.

Nem gyűlölöm őket,csak nem hatnak meg és néha idegesítenek.Csak akkor érzékenyülnék el,ha látnék egy babát,ha a sajátom egy olyan embertől,akit szeretek és látom rajta mindkettőnk arcvonásait.:)Idegenek gyereke nem hat meg.

2012. márc. 23. 16:44
 29/80 anonim ***** válasza:
65%

A nap kérdése:Miért illendő/kellene átadni egy kisgyermeknek az ülőhelyet a buszon vagy más közlekedési járművön?

Aki megfejti az kap valamit:)

2012. márc. 23. 16:53
 30/80 anonim ***** válasza:
92%

Egy gyerekre nagy hatással van mások feléje mutatott kedvessége, és egy-egy ilyen emlék egész életünkben megmarad, ahogyan a rosszak is, és sokszor alakítják az életünket jó vagy rossz irányba.

Például az első rossz emlékem 6 éves koromban volt, amikor egy részeg fazon ordibált velem a buszon, hogy adjam át valakinek a helyem, a szüleim meg nem védtek meg. Ez annyira megmaradt bennem, hogy még most, 25 évvel később is összerezzenek az emlékre, elfog a düh és nem adom át a helyemet senkinek sem.

2012. márc. 23. 16:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!