Van egyáltalán olyan ember, akit egyáltalán nem hat meg egy kisgyerek vagy kisbaba jelenléte?
Van. Ha leértékeltek, ha nem, nem érdekel, én őszinte vagyok.
Nő létemre, soha nem akartam gyereket, és nem is hat meg. Elvagyok velük, családban is vannak gyerekek, némelyik aranyos, de van amelyik hisztis, követelőző, akkor menekülök.
De például egy aranyos macskától, vagy bármilyen állattól én is meghatódom. Nem tudom miért, a gyerekektől nem.
Itt vagyok. :)
Hogy én ezért mennyit kaptam annak idején, 12-13 éves koromban a nagymamámtól...Hozzá kell tenni, hogy van egy velem egy korú unokatesóm. Ő volt mindig a hagyományos, kislányos gyerek, én meg a kicsit esetlen, aki inkább könyvet vett, mint ruhát-sminket stb. Ez az unokatesóm mindig visított, ha meglátott egy kisgyereket, engem meg nem érdekelt, szóval én voltam a mutáns.
A mai napig nem rajongok a gyerekekért. Valamiért persze mindig engem szúrnak ki. Múltkor a buszmegállóban produkálta magát egy kislány, visongott, csapkodott, hadonászott, hogy figyeljek rá, de inkább csak olvastam tovább. Nem szeretem az erőszakos embereket, legyen az gyerek vagy felnőtt. Nem értem, miért kell a kicsiket arra nevelni, hogy addig nyomják a showt, ameddig rájuk nem figyel mindenki...
Viszont exem unokahúga nagyon aranyos. Őt azért bírom, mert nem az a tipikus manapság cukinak titulált gyerek, aki folyton visít, hogy vele foglalkozzanak, hanem jól nevelt, türelmesen kivárja a sorát. Olyan kis csodálkozós kislány. :) Nem tudom, hogy ennyire jól nevelik-e, vagy tényleg csodabogár, de 2 és fél évesen nagyon jó gyerek.
elnézést, egy kis off
"Én átadom a helyem kisgyerekeseknek. Nagyobb biztonságban van ha ül, mert nem kapaszkodik, minden más érdekli stb.Könnyebben elesik. Ezen mit nem lehet érteni?"
Nincs ebben semmi érthetetlen. És azon mit nem lehet megérteni, hogy nem az én problémám? Nem az én kölyköm, vigyázzon rá, akinek az a dolga!
"Magam elé szoktam engedni a kisgyerekeseket a pénztárnál is. Sokkal türelmetlenebbek nálam, anyukának is könnyebb. Ja, hogy én ebből nem profitálok? :D"
Gratula! Gondod még nem volt belőle? Mert mondjuk ha én állnék mögötted és bárkit magad elé engednél, hát barátom megtudnád mi az igazi türelmetlenség. :)
on
A türelmetleneket is magam elé engedem. Nekem nem ez a legnagyobb problémám. Ha beszólnál, mert magam elé engedtem hát menjél te is ha attól boldog vagy. Egyébként találkoztam már ilyennel, őket nem jó szándékból engedem előre hanem, hogy szabaduljak tőlük.
Persze, ha elesik a kisgyerek nem a te dolgod.
Gondolom te is csak akkor csinálsz bármit ha hasznod van belőle. Szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!