Köszönöm a válaszod! Bevallom, megleptél. Nem erre számítottam. :)
2012. márc. 23. 20:15
52/80 anonim válasza:
50. egész egyszerűen arra értettem,hogy a kisgyerek még nem bánt senkit,nem akar rosszat senkinek.És hogyha valaki szül egy gyereket,a kisgyerek szereti.Feltétel nélkül szereti.Hangsúlyoznám,kisgyerekről beszélek.Lehet az a szülő bármennyire rossz ember,akkor is szereti.Ennyi.:)
2012. márc. 23. 20:28
53/80 anonim válasza:
Jelen. Sosem voltam gyerkekedvelő típus, nekem nem aranyos, nem tudok mit kezdeni vele és csak azért mert kisebb méretű emberi lény hadd ne kelljen már körülugrálnom. A halálom volt, mikor az osztályba anno betévedt egy gyerek - tanárnő behozta magával - az összes csaj megrohanta a gyereket csak én nem, és rám néztek úgy, mintha a világ legnagyobb bűnét követtem volna el. Csak azért, mert nő vagyok nem kötelező körülugrálnom egy gyereket és utálom, hogy ezt a környezetem elvárja tőlem. A gyerekkel alapesetben nincs bajom, nem vetem gyűlöletemet felé az utca egyik pontjáról sem ha látok egyet vagy többet (mert nem is gyűlölöm őket) csak annyit várok el, hogy hagyjon békén és a környezetem se nyaggasson a "nem vagy normális, ha nem rajongod körül a gyereket" felhördülésekkel. Van, aki odavan értük, van aki nem. El kéne fogadni.
2012. márc. 23. 20:29
54/80 anonim válasza:
Engem irritálnak...
2012. márc. 23. 20:31
55/80 anonim válasza:
Aranyosak meg minden(már ha épp nem a bolt kellős közepén visítva követelőzik,hogy "Én akkor is ezt akarom!")de haza nem vinném őket.Sajátot sem akarok,nem tudom elképzelni,hogy munka után,fáradtan hazaérve még foglalkoznom kelljen egy sikítozó,bömbölő kis emberkével.Öcsémet bizonyos okok miatt együtt neveltük fel anyuval,tudom mit beszélek.És azokat az anyukákat sem bírom,akik szétpostolják a facebook-oldalukat,hogy "Jééé mennyit nőtt a kis Balázska az elmúlt egy hétben,mennyire aranyooos!".Idegesítenek.
A buszozásról pedig:Én már gyerekként is átadtam a helyem terhes kismamáknak és időseknek.Nekem azt tanították,hogy ezt így illendő.Nem tudom,hogy a negatívan válaszolók mit tanultak otthon,de ez nekik nagy szegénységi bizonyítvány.Remélem öreg korukban ők sem járnak jobban.25/N
2012. márc. 23. 20:33
56/80 anonim válasza:
"a kisgyerek még nem bánt senkit,nem akar rosszat senkinek."
Ugye tudod, hogy azért nem akar rosszat senkinek, mert semmit nem tud a világon? Nem azért, mert jóságos, hanem mert kicsi, és nem fogja fel a körülötte lévő világot, a saját nevét sem tudja.
És a kisgyerek nem azért szereti a szülőjét, mert jóságos, hanem mert ez feltétele annak, hogy életben maradjon. Hisz a szülő az, aki gondját viseli. Tőle függ az élete.
2012. márc. 23. 20:51
57/80 anonim válasza:
Engem nem mindegyik kisbabáé. Van, amelyik aranyos, van, amelyik kevésbé.
2012. márc. 23. 20:57
58/80 anonim válasza:
Csatlakozom. Különösen a 3-6 év közötti fiúgyerekeket nem bírom. Lehet azért, mert akiket ismertem, azok olyan kis görények voltak. Van egy keresztlánykám, 7 éves, ő (számomra) más. Hamar tanult meg beszélni, hamar zöld ágra lehet vele vergődni. Nem mórikálja magát, ha vendég jön, nem nyávog, nem affektál, nem hisztizik. Jó fej gyerek. Ha lesz sajátom, nagyon fogom majd szeretni, de a más gyereke nem érdekel.
2012. márc. 23. 21:27
59/80 anonim válasza:
Vannak olyan kisgyerekek, akiktol fraszt kapok a viselkedesuk miatt.
De ismerek olyan gyerekeket, akik nagyon okosak.
2012. márc. 23. 21:36
60/80 anonim válasza:
Én szeretem a (normális, nem a mai értelemben vett) gyerekeket. Lehet lepontozni :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!