Párotok eljár bulizni kisbaba, kisgyerek mellett? Otthon mennyire segít?
Szia.
Én inkább a szigorú feleség tipus vagyok.
Ha neki arra lenne igénye,hogy bulizzon haverokkal lógjon,míg én itthon aszok,nem lennék vele.A felesége vagyok a gyermekei anyja,tehát vagy velem vagy teljes egészében nélkülem,de haza már a mamájához menjen.
Egyszer akart útnak indulni éjszakára kimaradni,hogy tartson egy pasi estét,de a kapuból visszafordult.Azt mondta belegondolt,hogy ő mit érezne...
Rengeteget segít!!! De ha szeretné nyugodtan elmehetne kikapcsolódni. Mint ahogy én is. Én nem tartom normálisnak a "csak velem, különben mehetsz" felfogást, hiszen a kapcsolatunk előtt volt külön baráti köre, miért kéne feladnia, vagy összemosnia velem. Mindíg is furcsálltam ezt a gondolkodásmódot. Hiszen nem a tulajdonom, hanem a társam, partnerem, akiben 100%-ig megbízok.
A férjem nem egy bulizós típus, de pl. 2 napos túrára, hétvégére a hegyekbe elment már csak a fiúkkal. Tök jól érezte magát, Nekem is öröm volt látni az örömöt az arcán, és simán elengedem bármikor. Ő is engem, sőt már küld, hogy menjek kikapcsolódni ! :) Szerintem ez így normális.
Mindenben segít a párom. Házimunka (bár a főzés,a mosogatás, vasalás kivétel), gyerek körül is megcsinál mindent, eteti,fürdeti, pelenkázza... Csak Ő jár bevásárolni, Nekem csak a listát kell megírnom. Bármit megcsinál.
Ami a bulizást illeti, igen, néha el szokott menni egyedül is. Nekem ezzel nincs is bajom. Egész nap dolgozik, itthon is segít Nekem (házimunka,ház körül), anyukájának, apjának, nagyszüleinek, miért ne kapcsolódhatna ki néha a barátokkal, olyankor is, amikor én nem tudok/akarok menni?
Elég nagy baráti társaságunk van és ebben a társaságban ez soha sem volt probléma senkinél, ha valaki egyedül jelent meg, mert a párja nem jött, a gyerekkel maradt otthon... A fiúk szoktak "kanbulit" csinálni és mi, lányok is néha csajosat (bár mióta gyerekek vannak, ritkábban tudjuk összehozni).
Bevallom, én ritkán megyek a gyerek nélkül. Akkor is általában Apával és a mama vigyáz rá. De persze olykor Apa is bevállal egy-két órát, amíg én nem vagyok itthon. :)
Szóval Nálunk ebből sohasem volt vita. Akinek kedve van, az elmegy néha. Persze nem minden hétvégén, azért a mérték is fontos! Azt biztos nem tolerálnám, ha Apa minden hétvégén bulizna!
Rugalmasak vagyunk ezen a téren, attól, hogy gyerekünk van, még nem kell a barátokat és egy-egy bulit elfelejteni. :)
Enyém bulizni nem jár (házasan, gyerekkel már szerintem elég furán hatna ha bulizni menne, mármint a felesége nélkül), de iszogatni, haverjaihoz simán elmehet. Otthon sokat segít, mindenben. Főzéstől elkezdve mosásig, minden. Gyereket mondjuk inkább én látom el, de ő is segít ha kérem, csak magától nem jut eszébe :)
Nem tartom jónak a végleteket, soha nem gondolkoztam végletekben. Nem szeretem azt sem amikor a férj asszonyka kicsi szoknyáján csücsükél és megszűnik önálló egyéniség lenni és asszony nélkül sehova nem mer elmenni mert haza van rángatva akár szavakkal akár lelki ráhatással, de azt sem látom helyénvalónak ha effektív dizsibe jár, mialatt a feleség meg a gyerek otthon alszanak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!