Nagyon sokat segít ,és nagyon jó kapcsolata van a babával. Ha szeretne természetesen elmehet lazítani nincs durca,sőt,neki is kell a lazítás.Nem a rabszolgám hogy keressen ránk én meg semmibe veszem!!!
Ha én szeretnék elmenni a barátnőimmel akkor nagyon jól megvannak a babával.
És vannak közös 3 as illetve , kikapcsolós kettesben programjaink is.
Az első hozzáállása szánalmas ,én csomagolnék a mamához a pasi helyet...
2012. márc. 9. 12:01
12/17 anonim válasza:
Hogy lehet kinőni abból hogy lazít valaki,megiszik egy sört a barátaival ....na ezek a pasik fognak titokban eljárni otthonról ,és meg is értem.
2012. márc. 9. 12:04
13/17 sumergo válasza:
Illetve eljár évente egyszer a kollégáival, ez a babánk előtt is megvolt, meg kb. egy hónapja jöttek meglátogatni a régi haverok, velük is elment egyet vacsorázni, beszélgetni. Szóval nagy ritkán igen, ezzel nincs baj. De a kérdésben levő bulizásról disco, és egyéb szórakozóhelyek jutnak eszembe, meg a minden hétvégi bulizás. És ilyenekre nem jár. Amúgy sokat segít. Imádja a lányát!
2012. márc. 9. 12:08
14/17 anonim válasza:
Nallunk minden masodik pentek deluta-este az enyem es minden masodik pentek delutan-este az ove. Igy havonta 2-szer nincs gond ha esetelg egyedul furdetek meg fektetek. Es nalla sem okoz ez gondot. En Penteken du. 16 oraig melozom es utanna talalkozom a bartnommel, elmegyunk valahova vacsizni, moziba vagy csak tekeregni egy jot es dumalnni. Ejjeli buliba nem jarunk, ennek valahogy elvesztettem az erteket. :) Este 10-11 korul mar otthon vagyunk. A kov. penteken a ferjem megy 2 jo baratjaval. Neha megisznak 1-2 uveg sort, altalban dvd estet szoktak tartani vagy moziba mennek, rendelnek pizzat, dumalnak. Aztan este 10-11 fele o is hazajon. Szoval nallunk 2 hetente van kiruccanas es nagyon jot tesz mivel sajnos nekunk nincs segitsegunk. Kulfoldon elunk es mindenki tavol van tollunk. Neha joljonne egy nagyi aki vigyazna a fiamara 2-3 orat, hogy egyut is eltudjunk menni vacsizni nagyritkan. Igy enkunk ezek a pentekek nagyon jol bejottek. Ma az en napom van. Mar alig varom. :))
2012. márc. 9. 12:12
15/17 sumergo válasza:
Lehet, hogy mellőled előbb eljárnak, mint mellőlem.
Úgy lehet kinőni a bulizást, hogy külföldön dolgozott 7 évig,havonta 1x járt haza, közben építkezett. Mikor itthon volt, nem volt másra ideje, megnézte mi készült el, fizetett a mestereknek, amit lehetett maga megcsinált, valamennyit pihent, hiszen kint 12 órát dolgozott minden nap, kivéve a vasárnapokat. Kapcsolatra sem volt ideje, nem bulizni. Aztán ezt megszokta, nem miattam/miattunk alakult így. De én örülök neki, hogy ilyen. Inkább bütykölget, szépítgeti a ház környezetét. Neki ez a szórakozás. A barátaink is családosok, ők jönnek, vagy mi megyünk.
2012. márc. 9. 12:23
16/17 anonim válasza:
Hétvégén el szokott menni a haverjaival sörözni, ha ez bulizásnak számít, akkor igen, eljár.
Viszont ha én akarok menni valahova(barátnőimmel kávézni, aerobicra, fodrászhoz...) nyugodtan mehetek, mindig szívesen vigyáz a gyerkekre. A házimunkában a főzésben segít, mert nagyon szeret főzni, ha megkérem, kitereget, porszívózik, mosogatógépet ki-bepakolja, meg tavasztól őszig a kertet csinálja.
2012. márc. 9. 14:29
17/17 anonim válasza:
Bulizásból szerintem is ki lehet nőni.
A sörözés, haveroknál csocsózás, stb. az NEM BULI. Ebből tényleg nem lehet kinőni (és nem is kell :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!