Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egyáltalán olyan ember,...

Van egyáltalán olyan ember, akit egyáltalán nem hat meg egy kisgyerek vagy kisbaba jelenléte?

Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 15:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/80 anonim ***** válasza:
89%

Ha arra gondolsz, azért nem akarok gyorsan-gyorsan gyereket, mert látok egy cuki babát az utcán babakocsiban, akkor engem nem hat meg. Aranyos meg minden, de ezért nem kapkodok el semmit.

Ha félreértettelek, akkor bocsi.

2012. márc. 23. 15:32
 2/80 anonim ***** válasza:
91%

Például engem kimondottan idegesítenek.

De múltkor egy barátnőm (óvónő) volt vicces: a vonaton mellénk ült egy kisgyerekes család. Erre odasúgja nekem: "Jaj, ezt nem hiszem el, engem üldöz a munka" :D:D:D

2012. márc. 23. 15:33
 3/80 anonim ***** válasza:
79%
Van, egyik szomszédasszonyom azt mondta, hogy utálja a gyerekeket, szerencsére nincs is neki.
2012. márc. 23. 15:33
 4/80 anonim ***** válasza:
48%

Sajnos egyre több 20 év alattit nem hat meg.

Simán fekszik tovább buszon és a villamoson,és nem adja át a helyét,sem kisgyerekesnek,sem terhesnek.Még jobban elterpeszkedik.

Bezzeg hogy fel lesz háborodva,mikor vele fogják ezt csinálni.

2012. márc. 23. 15:38
 5/80 anonim ***** válasza:
56%
Van. Egem nem hogy nem hat meg, hanem egyenesen rosszul vagyok tőlük. Számomra csak mini felnőttek, és nem igazán szeretem az embereket. Saját gyereket sem szeretnék egyébként.
2012. márc. 23. 15:38
 6/80 anonim ***** válasza:
84%
Hogy érted azt, hogy nem hat meg? Rám igazából nincsenek semmilyen hatással, ott van és kész, nem érzek késztetést nézegetni vagy kézbe venni. Az ordibáló kiskölkök meg kifejezetten idegesítenek. Pl. strandon, az borzasztó!!! Azért volt már olyan 1-2-szer, hogy ilyen rózsaszín cuki ruhába öltöztetett kislányra azt mondta, hogy na ez tényleg cuki. Majd ha sajátom lesz biztos máshogy lesz. De ettől csöppet sem érzem magam rosszabb embernek (és nem is vagyok), mint aki kisgyerekekkel gügyög.
2012. márc. 23. 15:40
 7/80 anonim ***** válasza:
15%

Biztos vannak ilyen emberek sajnos!

Genetikailag kódolt hogy az ember szereti a gyerekeket,szóval ha valaki nem ott van valami probléma...

2012. márc. 23. 15:41
 8/80 anonim ***** válasza:
69%
engem pl egyáltalán nem hat meg, sőt kifejezetten idegesítenek.
2012. márc. 23. 15:42
 9/80 anonim ***** válasza:
77%
Jelen. Sajnos soha nem érdekletek a gyerekek, nem tudok mit kezdeni velük, frusztrálnak, idegesítenek.
2012. márc. 23. 15:43
 10/80 anonim ***** válasza:
63%
kiskutya aranyosabb
2012. márc. 23. 15:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!