Hogyan mondjam el anyukámnak?
16 éves vagyok, és összejöttem egy férfivel, aki 27 éves. Szeretem és ő is engem, szóval nem ver át meg semmi. 2 hónapja tart a kapcsolatunk. Anyukámnak feltűnt, hogy sokkal boldogabb vagyok és rá is kérdezett hogy miért, de nem mertem neki elmondani, mert féltem hogy eltiltana a barátomtól.
Jó lenne elmondani neki, mert akkor nem kéne hazudoznom arról, hogy hol is vagyok kivel, miket csinálok, csak félek hogy anyunak nem lenne szimpatikus a kora miatt a barátom.
Amúgy egy rendes, kedves, udvarias és vicces srác :) Nincs vele semmilyen balhé.
Hogyan közöljem anyuval, hogy ne tiltson el tőle?
16/L
Remélem nem a válaszadók többségének lesz igaza, és tényleg nem csak kihasznál. 2-3 hónapon belül kiderül.
Egyébként a barátod egyedül él, dolgozik? Mindig tudod, hogy nagyjából merre van s mit csinál? Bemutatott már a barátainak? S te őt a tieidnek? Szoktatok együtt mutatkozni?
Remélem, kamu volt ez a sztori. Vagy a szerelem és a rózsaszín ködfelhő tényleg ennyire vakká teszi az embert??
16 évesen 1 hét után szexuális kapcsolatot kezdő 21 éves "nő"-nek: lehet, hogy értelmesnek hiszed magad, de aki olyanokat ír le, hogy értelmes vagyok és a családom is értelmiségi, oltári hülyeségeket állít. Te jó ég, jó lenne, ha a tudást nem csak a diplomához kötnék. Attól még, hogy valaki nem értelmiségi, hanem pl. egyszerű szakmunkás, lehet értelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!