Hogyan mondjam el anyukámnak, hogy egyedül szeretnék inkább szülni?
Szia!
Nekem a férjem jött be, de anyukám nagyon akaratoskodtt (szülésznő), hogy ő lesz ott, és punktum. Majdan anyósom is ezt akarta de ez most nem lényeg. Én kerek perec megmodtam, hogy a féjem jön be velem (Te esetedben egyedül akarsz lenni), nem érdekel, hogy ki mit gondol, Én ezt akarom, mert Én szülök. Ha te így döntesz igenis tartsák tiszteletben, mert te leszel ott, neked fog fájni. Mondd meg egyenesen. Biztos lesz sértődés, nálunk is volt, de majd megenyhülnek.
Jó babavárást és kívánom, békülj ki apukával ha lehet, nagy összekovácsoló erő ha bent van szülésnél (legalábbis nálunk az volt)
Üdv: 8 hós nagyfiú anyuja
Egyszerű, kerek-perec mond el neki és meg kell értenie. Ez a TE nagy napod lesz, TE fogsz szülni, és ezt mindenkinek tiszteletben kell tartania. Ezen nem sértődhet meg, de lehet megfog. Na azt meg már hogy az anyóóóósss......(előző válaszoló, nem semmi!)
Szóval egyenesen mond meg neki, minél előbb, ne félj tőle. Mindent úgy tégy ahogy Neked és a babádnak a legjobb, most TI vagytok a legfontosabbak!
Boldog babavárást kívánok!
21 hetes kismami
Szívből kivánom:Békülj ki az Apu-val,
mert az amit OTT és AKKOR átél-nétek,
az maga a CSODA:-)
Nincs rá szó-igy nem is keresek....
Boldog 1 éves kicsifiú Anyukája
Férjem bennt volt VELÜNK s igy" EGYÜTT szültük meg a Kicsinket.."A legnagyobb fájások közben is VELEM volt.
FOGTA A KEZEM S az mindennél többet jelentett...
EGYÜTT ÉLTÜK ÁT A KISBABÁNK MEGSZÜLETÉSÉNEK CSODÁJÁT:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!