Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el anyukámnak?

Hogyan mondjam el anyukámnak?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, és összejöttem egy férfivel, aki 27 éves. Szeretem és ő is engem, szóval nem ver át meg semmi. 2 hónapja tart a kapcsolatunk. Anyukámnak feltűnt, hogy sokkal boldogabb vagyok és rá is kérdezett hogy miért, de nem mertem neki elmondani, mert féltem hogy eltiltana a barátomtól.

Jó lenne elmondani neki, mert akkor nem kéne hazudoznom arról, hogy hol is vagyok kivel, miket csinálok, csak félek hogy anyunak nem lenne szimpatikus a kora miatt a barátom.

Amúgy egy rendes, kedves, udvarias és vicces srác :) Nincs vele semmilyen balhé.

Hogyan közöljem anyuval, hogy ne tiltson el tőle?

16/L

2012. márc. 16. 16:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 LazyJones ***** válasza:
64%

30 vagyok, barátnőm 18, lassan két éve vagyunk együtt. Több, mint egy év volt a testiségig eljutni, és nem elégített ki se orálisan, se máshogy másfél hónap alatt.

Szerelemben nincs korhatár, a hülyeség meg nem kor kérdése.

Anyuddal kapcsolatban sok bíztatót nem tudok mondani. Anyós eleinte vigyorgott rám, aztán a hátam mögött minden gonosz ősének nevezett. Bár ő elvakult hitgyülis, szóval ez annyira nem mérvadó, párom nagyszülei pl gond nélkül fogadták a dolgokat. Furcsának furcsa, de ha működik a dolog, miért is kellene nagyon ágálni ellene? Ezeddig az idő minket igazol, és lassacskán rájönnek, hogy ez mégsem csak az a tinifellángolás, mint elsőre hitték.

Még egy gondolat: ha elmondod a helyzetet, tisztán, nyíltan, akkor mindig lesz egy támpontod minden vita kapcsán: hogy te őszinte voltál, és mindent bevallottál. Ha lebuktok, és rád fogják, hogy hazudsz, mindenképp nekik lesz igazuk. Így meg nem.

2012. márc. 17. 08:59
 52/75 anonim ***** válasza:
37%

Egyáltalán nem értem a felháborodást és az oltogatást. 16 évesen nyugodtan lehet már felnőtt, én is az voltam (nem dolgozotam soha, nem attól felnőtt valaki). Szerintem nincs köztetek nagy korkülönbség, egyáltalán nem pedofil a párod. Anyukádnak esetleg kerekíthetnéd lefelé az életkorát, mondjuk 25.

Az, hogy másfél hónap után két felnőtt lefekszik egymással, teljesen normális. Ettől hívják járásnak a dolgot, ez választja el a barátságtól. Aki évekig vár felnőttként erre a dologra, biztos nem szerelmes, nem is értem... (

16 évesen én 1 hét után feküdtem le a barátommal, mert nem vagyok frigid, normális egészséges 21 évesnő vagyok.)

2012. márc. 17. 09:21
 53/75 anonim ***** válasza:
66%

Hát ha az a normális, hogy egy 16 éves 1 hét után lefekszik a barátjával, akkor nagyon elferdült világban élünk. Nem hinném, hogy ezek a korai kapcsolatok évekig tartanának -persze nyilván vannak kivételek. 20 éves korára egy ilyen átlag lányról ilyen tempóval és hozzáállással simán elmondható lesz, hogy több f@xt fogott mint kilincset.

Remélem az én lányomnak több esze lesz ennél.

2012. márc. 17. 09:43
 54/75 anonim ***** válasza:
100%
52-es, akkor mégis mitől voltál te 16 évesen felnőtt? Attól, hogy egy mosolyra széttetted a lábaid?
2012. márc. 17. 11:34
 55/75 anonim ***** válasza:
100%
52-es,te még most sem vagy felnőtt,ha ilyen ötleteid vannak,hogy tagadja le a korát a lány barátja és "kerekítse" 25re.és egy 16 éves lány nem felnőtt,nem véletlen hogy a nagykorúságot 18 évesen éred el,vagy mit gondolsz,egy egész világ hülye hogy itt határozza meg a felnőtté válást?sőt amerikában 21 évesen tekintik felnőttnek az embert,és nem véletlenül!
2012. márc. 17. 11:53
 56/75 anonim ***** válasza:
100%

"Egyáltalán nem értem a felháborodást és az oltogatást."

Nem csodálom... Nem tűnsz valami értelmesnek.

"16 évesen nyugodtan lehet már felnőtt, én is az voltam (nem dolgozotam soha, nem attól felnőtt valaki)."

Ja, persze. Hamarosan már egy 10 éves is annak számít szerinted, ugye. A felnőtt az egy önmagáról gondoskodni képes, felelősségteljesen gondolkodó, megfelelő értelmi és érzelmi szinten lévő ember. A "nem dolgoztam soha" kifejezetten bugyuta megjegyzés volt, nem tudom miért vagy rá annyira büszke.

"Szerintem nincs köztetek nagy korkülönbség, egyáltalán nem pedofil a párod."

Aha, végülis a pasi a te logikádat követve már 16 évesen dugott valakit-a lány még csak 5 éves volt ekkor...Pár helyen nyilván már megfordult.

"Anyukádnak esetleg kerekíthetnéd lefelé az életkorát, mondjuk 25."

Bizony, mondhatna akár 18-at is, hazudjon csak, az egy épeszű lépés.

"Az, hogy másfél hónap után két felnőtt lefekszik egymással, teljesen normális."

Igen, két felnőttnél lehet az.

"Ettől hívják járásnak a dolgot, ez választja el a barátságtól"

Régen rossz, ha csak a szex a különbség.

"Aki évekig vár felnőttként erre a dologra, biztos nem szerelmes, nem is értem... ( "

A szerelem és a szexuális vágy nem ugyanaz, de neked ezt hiába is magyaráznám.

"16 évesen én 1 hét után feküdtem le a barátommal, mert nem vagyok frigid, normális egészséges 21 évesnő vagyok.)"

Vagy inkább egy kis rib@nc, nem? 16 évesen 1 hét után. Gratulálok.

2012. márc. 17. 12:03
 57/75 anonim ***** válasza:
73%

Elmesélem neked az én tündérmesémet kicsilány! :)

3 éves voltam, mikor elkezdtem néptáncolni a megye egyik legjobb és legnagyobb együttesében. Világ életembe jobban kijöttem a fiúkkal, mint a lányokkal...az együttesben sem történt másképp. Egy akkor 6-7 éves fiúcska megfogta a kezem és azt mondta, hogy mostantól Ő fog vigyázni rám. Teltek-múltak az évek, mindketten cseperedtünk. Az a fiúcska végig ott volt mellettem, ahogyan ígérte. Én 10, Ő majdnem 14 éves volt, mikor állandó táncpáros lettünk. Ő lett a legjobb barátom. Suli után mindig megvártuk egymás, együtt csavarogunk. Mindent elmondtunk egymásnak. Aztán egy iskolába kerültünk: ugyanabban a művészeti középiskolába jártunk táncművészeti szakra. Ő elballagott, a Táncművészeti Főiskolán folytatta a tanulmányai. Én 16 voltam, Ő majdnem 20. Nem tudom, hogy hogyan, de összejöttem a legjobb barátommal. A szüleink nem ellenezték, hisz rengeteget voltunk egymásnál, ismerték a másik gyerekét, mint a tenyerüket. Hiába volt már több, mint 13 éve a legjobb barátom, nem feküdtem le vele, csak a 18. születésnapom előtt 2 hónappal, mert tudni akartam, hogy valóban szeret-e és képes-e várni rám, pedig én is vágytam a Vele való testiségre. Megvárt... Miután megtörtént, azt súgta a fülembe, hogy mindig is ezt becsülte bennem. Én is azt, hogy képes volt várni rám majdnem 2 évet. Most 20 éves vagyok, Ő lassan 24.

Már én is a Táncművészeti Főiskolán tanulok és az esküvőnket tervezzük. Igazat mondott 6 évesen, valóban vigyáz rám! :,)

Azt javaslom, hogy minél előbb mondd el a szüleidnek, ha ezt a kapcsolatot valóban akarod! Az más kérdés, hogy valószínűleg csak kihasznál... 20/L

2012. márc. 17. 12:45
 58/75 anonim ***** válasza:

57-eske, nagyon szép történet, majdhogynem könnyeket csalt a szemembe. :) Felolvastam a páromnak is, neki is nagyon tetszett. Sok boldogságot nektek!

21L

2012. márc. 17. 14:33
 59/75 anonim ***** válasza:
Köszönjük szépen! Remélem a folytatás is hasonlóképpen alakul majd. :) Nektek is sok boldogságot!
2012. márc. 17. 15:07
 60/75 anonim ***** válasza:
100%

57-es a te történeted teljesen más.

Mégiscsak a lány 16 éves a pasija meg 27 éves!

2012. márc. 17. 15:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!