16 éves vagyok, és összejöttem egy férfivel, aki 27 éves. Szeretem és ő is engem, szóval nem ver át meg semmi. 2 hónapja tart a kapcsolatunk. Anyukámnak feltűnt, hogy sokkal boldogabb vagyok és rá is kérdezett hogy miért, de nem mertem neki elmondani, mert féltem hogy eltiltana a barátomtól.
Jó lenne elmondani neki, mert akkor nem kéne hazudoznom arról, hogy hol is vagyok kivel, miket csinálok, csak félek hogy anyunak nem lenne szimpatikus a kora miatt a barátom.
Amúgy egy rendes, kedves, udvarias és vicces srác :) Nincs vele semmilyen balhé.
Jaj, dehogynem használ ki, te kis butus. De ha hagyod magad....
2012. márc. 16. 17:35
12/75 A kérdező kommentje:
Ha ilyen biztos vagy benne #14, akkor el is árulnád nekem, hogy mégis hogyan?
2012. márc. 16. 17:36
13/75 anonim válasza:
szóval másfél hónapja jártatok de már le**tad?tényleg nem bántani akarlak,de szted ez normális hogy egy 16 éves lány másfél hónap után ilyet csinál?nagyon hamar az ágyában fogod magad találni.tudom manapság a fiatalok már nem csinálnak ilyenből ügyet,ami elég gáz sztem..de te tudod,majd meglátod ha idősebb leszel.persze lehet hogy nem fogod megbánni,de sztem ez akkor is korai neked.arról meg h ő nem erőltet semmit, kamaszkorban a hormonok miatt teljesen be vagy zsongva és magadtól is megléped azokat a fokokat amikkel még várnod kellene,mert hajt a kiváncsiság meg a tudatalattid hogy megfelelj neki meg a környezetednek,mert manapság ez a menő ha egy tininek felnőtt kapcsolata van.tiszteld jobban magadat.bár tudom tök fölösleges volt leírnom ezt,mert ma már hülyének néznek ha nem adod magad oda egyből,de sztem ez akkor is gáz h másfél hónap után te már ezt csináltad...lehet utálni érte.remélem nem égeted majd meg magad túlságosan ebben a kapcsolatban
2012. márc. 16. 17:40
14/75 anonim válasza:
Túl fiatalon kezded...Én anyukád helyében agyoncsapnám a pasit. Téged meg eltiltanálak tőle.
2012. márc. 16. 17:41
15/75 A kérdező kommentje:
Persze, kíváncsi vagyok, de nem hajt a megfelelési kényszer. De azt is tudom, hogy ha egy 27 évessel járok, az áldozatokkal is jár. Értem ez alatt, hogy egy ilyen idős férfiembernek kell a szex. És én is igénylem, szóval nem látom be, hogy miért lenne baj.
Amúgy csak egy érdekesség, hogy az osztályomban engem néznek hülyének, amiért 16 éves koromra még szűz vagyok. A legtöbb lány már 13 éves kora óta nem az. Csak egy megjegyzés volt.
De amúgy a konkrét kérdésre még nem nagyon kaptam választ.
2012. márc. 16. 17:45
16/75 A kérdező kommentje:
#17: Túl fiatalon? Hány éves vagy, hogy ez neked "túl fiatal"?
2012. márc. 16. 17:46
17/75 anonim válasza:
Válaszolók, nem tudom mit vagytok oda. 16 évesen már szellemileg is érett lehet akár a szexuális kapcsolatra is. Addig minden rendben amíg a fickó is betartja a "játékszabályokat". A szerelemben nincs olyan, hogy korkülönbség. Ha a kérdezőnek megfelel az illető és mint állítja is boldog, akkor gratulálok hozzá.
2012. márc. 16. 17:46
18/75 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy mondod el, sehogy sem fog neki tetszeni, ahhoz külön gratulálok, hogy ekkora r!banc vagy
2012. márc. 16. 17:47
19/75 A kérdező kommentje:
#21: Miért gondolod, hogy ri.banc vagyok? Nem hiszem, hogy adtam volna rá akár egyetlen okot is.
2012. márc. 16. 17:48
20/75 anonim válasza:
És kit érdekel, hogy a barinőid már nem szűzek?
Gratulálok, hogy 16 éves (betöltötted már egyáltalán a 16-ot?) taknyos csitri létedre már szopod egy 27 éves felnőtt férfi dákóját, ráadásul másfél hónap után. Undorító vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!