Hogyan mondjam el anyukámnak?
16 éves vagyok, és összejöttem egy férfivel, aki 27 éves. Szeretem és ő is engem, szóval nem ver át meg semmi. 2 hónapja tart a kapcsolatunk. Anyukámnak feltűnt, hogy sokkal boldogabb vagyok és rá is kérdezett hogy miért, de nem mertem neki elmondani, mert féltem hogy eltiltana a barátomtól.
Jó lenne elmondani neki, mert akkor nem kéne hazudoznom arról, hogy hol is vagyok kivel, miket csinálok, csak félek hogy anyunak nem lenne szimpatikus a kora miatt a barátom.
Amúgy egy rendes, kedves, udvarias és vicces srác :) Nincs vele semmilyen balhé.
Hogyan közöljem anyuval, hogy ne tiltson el tőle?
16/L
Sajnálom hogy ezt kell mondjam, de igaza van az itt felszólaló, kapcsolatot ellenző emberkéknek, mondom ezt úgy, hogy 19 éves vagyok most, a barátom 29, és 16 voltam mikor összejöttünk. Nem volt köztünk szexuális kapcsolat másfél hónap után, és soha nem éreztem azt, hogy nekem a korára való tekintettel áldozatokat kell hoznom szexuális téren... te ezt teszed, másfél hónap múlva orális szex... Hiába mondod hogy te is akartad, szerintem csak a korkülönbség miatt tetted meg. (én is, és mindenki volt 16 éves, én magamból indulok ki)
Te tudod, mondd meg szüleidnek, az enyémek is csak utána fogadták el, miután kiismerték, és láss csodát 3 éve együtt, és soha nem használt ki. Nálatok nem ezt látom, de be kell látnom, a mi helyzetünk nagyon ritka, és igaza volt az én szüleimnek is mikor ellenkeztek.... így igaza lesz a te anyukádnak is. Aztán remélem te is a kivételt fogod erősíteni.
19L
17. vagyok
19 éves lány vagyok, és még SZŰZ. Nem vagyok PRŰD, de az azért mégiscsak gusztustalan, hogy egy 16 éves lány egy 27 éves férfit elégít ki orálisan. Az én szüleim között is van 13 év, mégsem ribanckodom. Erről ennyit. Anyukád büszke lesz rád..
van egy 27 éves haverom, aki épp egy 16 éves lánykát szédít mostanság :)
háttöö, hogy is mondjam neked.... nekünk nem úgy beszél róla, mint ahogy vele kettesben..
pedig tényleg csípi a csajt! de akkor sem veszi komolyan.
meggyőződésem, hogy csak azért / addig lesz ezzel a lánnyal, amíg nem talál valakit a saját korosztályából.
Nem olvastam el az eddigi válaszokat.
Anyudat ültesd le, és simán mondd el neki azt, amit ide leírtál.
Add meg neki a lehetőséget, hogy kérdezzen, esetleg kiakadjon, de te ne idegesítsd fel magad, maradj higgadt.
Nem ismerem anyudat, így nem tudom hogyan reagálna, de semmiképen se hisztizz, csapkodj, kezdj el veszekedni. Ajánld fel neki, hogy menjetek el hárman sütizni, vagy hívjátok fel magatokhoz, hogy megismerhesse a srácot.
Sok sikert!
20l
Én lehet apukádtól jobban félnék. Én nem itállek el, de én se tartom ezt egy egészséged kapcsolatnak.
Nekem 18 évesen volt egy 30 éves "hódolóm" de nem tartott tovább 1-2 hónapnál a dolog. Az most mindegy, hogy miért nem akartam folytatni, de amikor közöltem vele, hogy messze elköltözöm abból vársoból, akkor sírt és könyörgött, hogy maradjunk együtt, ő utánam költözik. Eléggé kiábrándítónak tartottam ezt max 2 hónap után, hogy ennyire kapaszkodott belém pedig semmit a világon nem tudtam neki nyújtani. Nem is akartam. Akkor már nem voltam szűz, de nem csináltam ilyet, mint te , pláne nem ilyen hamar.
Szerintem gondolkodj el ezen. Az írásod alapján nem tűnsz szerelmesnek, adj magadnak egy kis időt, míg végiggondolod, hogy van -e értelme egy 27 éves fiúval kezdened és ha rájössz, hogy nem erre vágysz akkor megúszod azt is, hogy anyáéknak színt kelljen vallani. Saját tapsztalat lesz, befolyás nélkül dönteni sokkal jobb, mint ha kényszerítik az embert..
Nem kell kifejezetten korodbelivel kezdeni, de mondjuk egy 20 éves is egész más már, mint egy 27 éves, akinek tényleg olyan gondjai céljai vannak, ami neked még messzine tűnik.
A saját jövődre gondolj, arra, hogy tudd mit akarsz csinálni. Igazi, saját célokat nem is olyan könnyű találni mint azt gondolnád. Most kellene mindezen gondolkodnod, hogy mire annyi idős leszel mint ő, "mindned" meglegyen!
miamanó-nál a pont. Kár lenne a családoddal felvállalni egy konfliktust egy olyan emberért, aki vélhetően csak a hamvas kis testedre pályázik:)
Hiszen már le is cumiztad, pedig azzal kezdted, hogy jaj Te nem vagy olyan lány...az ő olvasatából ez egyet jelent: nem is lesz olyan nehéz dolgom, jesssz:)
Ezért teljesen felesleges akár egy életre megrontani a kapcsoaltodat a családdal. Hidd el, sok helyzetben csak rájuk számíthatsz majd... Ők pedig most csalódnának benned egy nagyot. A bizalmat pedig nagyon nehéz ám visszaszerezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!