Szeretném befestetni a hajam. Hogyan mondjam meg anyukámnak?
Szőkés barna hajam van és sötét barnára szeretném. Színezővel szeretném ami 24 mosás után kijön. De anyukámnak még említeni sem merem mert szerinte a hajamnak nagyon különleges színe van és nem kéne tönkretennem. :S Szerintem meg tök átlagos, de mind1. Szóval szerintetek hogyan mondjam meg neki?? Csak egyszer szeretném kipróbálni azt a színt szóval nem rendszeresen szeretném.
14/L
Szerintem várj vele a nyári szünetig, talán akkor engedékenyebb lesz!
Egyébként meg én is azt gondolom, hogy örülj neki, hogy még nem őszülsz, van saját hajszíned! Festheted még eleget, meg is fogod unni.
22:36 Írtam hogy csak színezővel szeretném. :) Nem szeretnék örökre barna lenni csak egyszer ki szeretném próbálni. De azért köszi. :)
Utolsó: 6osztályosba járok úgyhogy nem fogok felvételizni. :D De amúgy kitűnő tanuló vagyok de ez anyukámat nem hatja meg. Nála az természetes hogy szinte csak ötösei vannak valakinek :P
Jöhetnek még válaszok.
Hasonló esetem volt nekem is most nemrég(nyáron)=D
Én már nagyon untam a hajamat és szerettem volna bele melírt vagy valamit...Aztán mikor anyával beszélgettünk hirtelen megkérdeztem hogy nem állna nekem jól a hajamba valami melír vagy hasonló? Mert úgy unom már ezt....Erre ő persze egyből mondta hogy neem dehogy az nem lenne jó neked stb stb.
Aztán másnak anya beállított a szobámba azt kérdezve: "Vörös vagy fekete hajat szeretnél magadnak?"(szőkésbarna voltam)
És mondtam hogy feketét és azóta fekete az egész hajam tartós festékkel=D És imádom ^.^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!