Mit vegyek a 43 éves anyukámnak karácsonyra?
Gondoltam valami arckrémre vagy könyvre, de arckrémből csak egyfajtát használ és az nem lenne nagy meglepetés, olvasni meg nincs ideje. :/ Van valami ötletetek?
14/L
Hát, én 42 éves vagyok,és 15 éves a lányom,és tavaly karácsonyra kaptam Tőle egy decathlonos futó-felszerelést :)) szóval rövid-hosszú nadrág,póló, kardigán és mivel én minden nap járok futni kivéve jégpáncél,szakadó eső, ezért nagyon örültem neki.Viszont mondjuk biztosan örülne egy ilyen szettnek , mondjuk nem muszáj onnan,de egy rövid gatya-póló.. Én Örülnék :))
42/N
ha szeret olvasni, akkor lepd meg egy klassz könyvvel... Persze olyan stílusúval, amit szeret olvasni...
Én anyum is ennyi idős... Házi készítésű arckrémet csinálok neki.. (már kikísérleteztem és neten utána nézetem...kipróbáltam és szuper lett) Ez lesz az egyik meglepetése a fa alatt...:)
üdv. 23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!