Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szeretném befestetni a hajam....

Szeretném befestetni a hajam. Hogyan mondjam meg anyukámnak?

Figyelt kérdés

Szőkés barna hajam van és sötét barnára szeretném. Színezővel szeretném ami 24 mosás után kijön. De anyukámnak még említeni sem merem mert szerinte a hajamnak nagyon különleges színe van és nem kéne tönkretennem. :S Szerintem meg tök átlagos, de mind1. Szóval szerintetek hogyan mondjam meg neki?? Csak egyszer szeretném kipróbálni azt a színt szóval nem rendszeresen szeretném.

14/L

2010. dec. 30. 22:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

szökésbarna hajam van,és soha nem másitanám meg.csak szökére. anyum nem a legengedékenyebb,de megkérdeztem nyáron ,h befesthetem e és azt mondta igen,ha akarom.

végülis én döntöttem ugy ,hogy nem akarom tönkretenni a hajam. föleg szinezövel,azt szerintem simán.:)

sok szerencsét!

2010. dec. 31. 12:24
 12/18 anonim ***** válasza:
Olyan vagyok mint te! 14 éves, szőkés-barna haj (állítólag nagyon különleges)-szerintem színváltó- És én is sötétbarnára szeretném. Hát én megkérdeztem anyát h majd 9. után nyári szünetbe belehet-e festeni, ő meg azt mondta h majd talán, meglátjuk. Tesómnak is akkor volt először! Én még csak 8-os vagyok, úgyhogy az még 1,5 év!
2010. dec. 31. 12:30
 13/18 anonim ***** válasza:
A 24 hajmosásig tartó színező nem jön ki,csak lenő,mint a festék.Tapasztalat.
2011. jan. 1. 15:43
 14/18 anonim ***** válasza:
Én nem javaslom a hajfestést,azaz színezést sem!A bolti festékek nagyon sokszor nem adják azt a színt ami a dobozon van,és nem is biztos hogy lekopnak 28 mosás alatt! Akkor meg lenövésed lesz és az ronda! + ne mérgezd magad még ilyesmivel ennyi évesen!
2011. jan. 1. 15:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Rúgjatok be mind2en, aztán akkor csak megengedi anyád,sőt lehet hupikékre is engedi XDDD
2011. jan. 1. 16:07
 16/18 anonim ***** válasza:

ma 15:43

Lehet, ez is színezőként változik.

Nekem kijött.

Szintén 14 éves voltam, a szőke hajamat festettük be feketére, ANYÁM csinálta:-D

Kb 1-2 hónap után kijött belőle.

15 és fél évesen rendes hajfestékkel lettem fekete, na az után már b*szhattam a hajamat:-S

Már nem szőke az eredeti hajszínem, szőkésbarnának mondanám, most szőke melírcsíkok vannak benne.

(22 vagyok egyébként.)

Szóval a színező OK, de a rendes festéket ha majd egyszer odajutsz, azt jól gondold át!

2011. jan. 1. 17:17
 17/18 anonim ***** válasza:

csak simán kérdezd meg...

én is pár mosás után lekopósat vettem és egy évig benne volt a hajamban...

2011. jan. 1. 19:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Ugyan ez volt a helyzet kedves kérdező, mint veled. Annyi idős voltam mint te és ugyan ezt szerettem volna. Anya azt mondta ha magamnak be tudom festeni, meg megveszem a festéket akkor legyen. Úgy gondolta nem merem. És elmentem, vettem hajszínezőt, hazamentem és befestettem vele a hajamat. Anya utálta a színét, ami 5 nap alatt lekopott, de nekem annyira tetszik, hogy a mai napig is sötétbarna hajam van. Anya szerint nekem is különleges hajam volt.. pedig nem is csak olyan volt mintha melírozva lenne, de nem volt. És most a sötétbarna alatt ugyanúgy megvannak a csíkjaim, csak sötétebbek. Szerintem nyugodtan megkérdezheted anyukádat :)

16/L

2011. jan. 1. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!