Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el anyukámnak?

Hogyan mondjam el anyukámnak?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, és összejöttem egy férfivel, aki 27 éves. Szeretem és ő is engem, szóval nem ver át meg semmi. 2 hónapja tart a kapcsolatunk. Anyukámnak feltűnt, hogy sokkal boldogabb vagyok és rá is kérdezett hogy miért, de nem mertem neki elmondani, mert féltem hogy eltiltana a barátomtól.

Jó lenne elmondani neki, mert akkor nem kéne hazudoznom arról, hogy hol is vagyok kivel, miket csinálok, csak félek hogy anyunak nem lenne szimpatikus a kora miatt a barátom.

Amúgy egy rendes, kedves, udvarias és vicces srác :) Nincs vele semmilyen balhé.

Hogyan közöljem anyuval, hogy ne tiltson el tőle?

16/L

2012. márc. 16. 16:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
89%
Nem az a probléma, hogy 11 év a korkülönbség köztetek, hanem az, hogy te még gyerek vagy, ő meg felnőtt.
2012. márc. 16. 18:13
 32/75 A kérdező kommentje:
Nem számítok arra hogy együtt fogunk megöregedni. Együtt vagyunk ameddig mindketten jól érezzük magunkat. Ez miért rossz?
2012. márc. 16. 18:15
 33/75 A kérdező kommentje:
#34: Azért vagyok gyerek, mert nem keresek pénzt? Mert amúgy azon kívül mindent megcsinálok. Anyu sokat dolgozik, kb. 12 éves korom óta én főzök, egyszer-kétszer szokott csak ő, takarítás is felesbe megy, az iskolai dolgaimat is magam intézem.
2012. márc. 16. 18:18
 34/75 anonim ***** válasza:
100%
Miért rossz?Mert nem hozzád való.Valami beütése lehet a pasinak 16éves lány kell neki.27éves gondolkodj már el rajta miért nem kell a saját korosztályának.Amúgy biztos nem engedném ha az én lányom lennél.Találd meg te is a korosztályod.
2012. márc. 16. 18:18
 35/75 A kérdező kommentje:
A korosztályom nem nekem való. Nem vágyok arra, hogy egy 16-17 éves fiú folyton fogdosson, mert nem bír a hormonjaival, és folyton rondán beszéljen, piáljon, bulizzon... Hát kösz, de nekem ez nem kell.
2012. márc. 16. 18:21
 36/75 anonim ***** válasza:
80%
Tudod ez a pasas csak billegni akar veled, hogy talált magának egy 16 éves csitri, naiv lányt!Mondd nem lenne jobb a saját fiatalos korosztályoddal szórakozni? Valóban nem a kor számit, de te 16 éves vagy, és mivel foglalkozik ez a fiú?A mai világban nagyon óvatosnak kell lenni!
2012. márc. 16. 18:21
 37/75 anonim ***** válasza:
65%
Ti mindketten a saját nemeteken belül a 0%-ot súroljátok agyilag.Ha elmondod,eltiltanak tőle,jól is teszik.
2012. márc. 16. 18:23
 38/75 A kérdező kommentje:
A barátom foglalkozása fordító. Könyveket szokott fordítani, és néha hívják tolmácsolni is.
2012. márc. 16. 18:24
 39/75 anonim ***** válasza:
Semmit nem jelent, hogy hány év van anyukád meg apukád közt...mint ahogy az sem mindegy, hogy egy két éves gyerek összejön egy 13 évessel..vagy egy 7 éves egy 18 évessel, vagy egy 14 éves egy 25 évessel...minnél idösebb vagy, annál kevésbé számít a korkülönbség, EGY BIZONYOS KOR FELETT
2012. márc. 16. 18:38
 40/75 A kérdező kommentje:
Köszi. De ez MÉG MINDIG nem volt válasz a kérdésemre.
2012. márc. 16. 18:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!