Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el anyukámnak?

Hogyan mondjam el anyukámnak?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, és összejöttem egy férfivel, aki 27 éves. Szeretem és ő is engem, szóval nem ver át meg semmi. 2 hónapja tart a kapcsolatunk. Anyukámnak feltűnt, hogy sokkal boldogabb vagyok és rá is kérdezett hogy miért, de nem mertem neki elmondani, mert féltem hogy eltiltana a barátomtól.

Jó lenne elmondani neki, mert akkor nem kéne hazudoznom arról, hogy hol is vagyok kivel, miket csinálok, csak félek hogy anyunak nem lenne szimpatikus a kora miatt a barátom.

Amúgy egy rendes, kedves, udvarias és vicces srác :) Nincs vele semmilyen balhé.

Hogyan közöljem anyuval, hogy ne tiltson el tőle?

16/L

2012. márc. 16. 16:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim válasza:
76%

Te magad is érzed, hogy itt lehet, hogy van egy kis "probléma", ha nem így lenne, akkor nem tetted volna fel itt ezt a kérdést.

Szóval: minél előbb jó lenne elmondani az Anyukádnak- ez a titok számodra most nagy teher lehet. Így nem tudsz az igazán fontos dolgokra- ami most szerintem számodra a tanulás- koncentrálni.

Valószínű, hogy az anyukád nem örül neki- vérmérsékletétől fűggően ragál a dolgra,- de ne haragudj rá ezért- félt, azért teszi.

Mutatsd be neki a fiút, ha közös programokat csináltok nyugodtamn mod el hova mentek, ...

lehet, hogy azt is elmondja hogyan vigyázzatok, hogy váratlanul ne "bővüljön" a család.

Ha látja, hogy nem egy "lókötő" a fiú, támogat Téged a jövőd érdekéban a tanulásban, megenyhül az anyukád.

Sok szerencsét!

/ha a fiú elzárkózik- bármilyen indokkal- a bemutatástól, akkor menekülj ...

2012. márc. 16. 17:52
 22/75 A kérdező kommentje:

Igen, képzeld, azért írtam, hogy 16 vagyok, mert már betöltöttem. Ha nem töltöttem volna be, nem gondolod, hogy 15-öt írtam volna?

De nem igazán értem, mivel van bajod. Azzal, hogy 27 éves, vagy azzal, hogy kielégítettem már orálisan?

Ha a második zavar, az a te bajod, azt jelenti hogy prűd vagy.

23/75 anonim ***** válasza:
70%
Talán azért mert 16 éves kis csipsz@r létedre egy felnőtt 27 éves férfi f@szát szopod 2 hónap után, mert Ti érett kapcsolatban éltek...hát ezért :)
 24/75 anonim ***** válasza:
100%
És arra nem gondoltál, hogy az osztálytársaid csak kamuznak? Sztem tuti van köztük szűz, csak a nagypofájú ribancféléknek akarnak megfelelni, nehogy rájuk szálljanak és szekálják őket emiatt.
2012. márc. 16. 17:53
 25/75 A kérdező kommentje:

#24-es, köszönöm, végre egy értelmes válasz :) Ő maga ajánlotta fel, hogy találkozik anyukámmal, ha ő kéri :)

És szokott segíteni a tanulásban is, mert jó matekos volt, nekem meg az megy a leggyengébben :D

És amúgy az az osztálytársas példa csak egy zárójeles megjegyzés volt. Az osztálytársaim gondolatai rólam nem igazán érdekelnek, tekintve, hogy az összes olyan amilyen.

2012. márc. 16. 17:56
 26/75 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem is mutasd be anyukádnak és beszéljétek meg a dolgot!

A válaszolóknak pedig örülni lehet ha egy lány még 13 évesen szűz!!!!!!!!!!

2012. márc. 16. 17:58
 27/75 anonim ***** válasza:
76%
Wow kérdező, csak gratulálni tudok, tökéletesen eleget teszel a szűzkurv@ kifejezésnek! Ha az én lányom 16 évesen másfél hónap után egy 27 éves f@szt szopkodna, fel is kötném magam!
2012. márc. 16. 17:59
 28/75 A kérdező kommentje:

#30: Nem gondolod, hogy ez egy kicsit... durva? Végül is nincs semmi rossz két ember kapcsolatában. A szüleim között is 12 év van. Mondjuk anyu 20 volt amikor összejöttek.

És amúgy sem a kérdésre válaszoltál.

2012. márc. 16. 18:02
 29/75 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem is durva volt a 30-as nem abban kérte a véleményeteket hogy összeillenek e és hogy ti mit csinálnátok ha a lányotok lenne,hanem abban hogy mondja el az édesannyának a dolgot!

Vidd el és mutasd be játsz nyilt lapokkal és ne hazudgálj neki,mutasd be és igy fogja tudni mindig hogy hol vagy stb!

2012. márc. 16. 18:08
 30/75 anonim ***** válasza:
100%
Az oké, hogy összejöttetek, de életre szóló kapcsolatra ne számíts:)Se komolyságről az ő részéről, felőled pedig ez el sem várható (mármint a felelősségteljes, komoly, önálló élet), hiszen gyerek vagy. Ha tudat alatt is, a barátod gyerekként bánik Veled. Gondolj bele, Te még ideális esetben is csak 7-8 év múlva kezdhetsz el egyáltalán gondolkodni azon, hogy hogyan építs ki valami kis egzisztenciát (Ezt a szót tudod, hogy mit jelent?) Szóval oké, hogy most együtt vagytok, meg élvezd a dolgot, de ne számíts arra, hogy mellette fogsz megöregedni. Édesanyádnak is érvelhetsz valami hasonlóval. Mert igazából kettőtök (a barátod és Te) közül nem Te vagy, aki az idejét pazarolja. Barátodnak sokkal előrébb jár a biológiai órája, nem is értem mit vár egy 16 évestől:)
2012. márc. 16. 18:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!