Hogyan mondjam el anyukámnak?
16 éves vagyok, és összejöttem egy férfivel, aki 27 éves. Szeretem és ő is engem, szóval nem ver át meg semmi. 2 hónapja tart a kapcsolatunk. Anyukámnak feltűnt, hogy sokkal boldogabb vagyok és rá is kérdezett hogy miért, de nem mertem neki elmondani, mert féltem hogy eltiltana a barátomtól.
Jó lenne elmondani neki, mert akkor nem kéne hazudoznom arról, hogy hol is vagyok kivel, miket csinálok, csak félek hogy anyunak nem lenne szimpatikus a kora miatt a barátom.
Amúgy egy rendes, kedves, udvarias és vicces srác :) Nincs vele semmilyen balhé.
Hogyan közöljem anyuval, hogy ne tiltson el tőle?
16/L
Te magad is érzed, hogy itt lehet, hogy van egy kis "probléma", ha nem így lenne, akkor nem tetted volna fel itt ezt a kérdést.
Szóval: minél előbb jó lenne elmondani az Anyukádnak- ez a titok számodra most nagy teher lehet. Így nem tudsz az igazán fontos dolgokra- ami most szerintem számodra a tanulás- koncentrálni.
Valószínű, hogy az anyukád nem örül neki- vérmérsékletétől fűggően ragál a dolgra,- de ne haragudj rá ezért- félt, azért teszi.
Mutatsd be neki a fiút, ha közös programokat csináltok nyugodtamn mod el hova mentek, ...
lehet, hogy azt is elmondja hogyan vigyázzatok, hogy váratlanul ne "bővüljön" a család.
Ha látja, hogy nem egy "lókötő" a fiú, támogat Téged a jövőd érdekéban a tanulásban, megenyhül az anyukád.
Sok szerencsét!
/ha a fiú elzárkózik- bármilyen indokkal- a bemutatástól, akkor menekülj ...
Igen, képzeld, azért írtam, hogy 16 vagyok, mert már betöltöttem. Ha nem töltöttem volna be, nem gondolod, hogy 15-öt írtam volna?
De nem igazán értem, mivel van bajod. Azzal, hogy 27 éves, vagy azzal, hogy kielégítettem már orálisan?
Ha a második zavar, az a te bajod, azt jelenti hogy prűd vagy.
#24-es, köszönöm, végre egy értelmes válasz :) Ő maga ajánlotta fel, hogy találkozik anyukámmal, ha ő kéri :)
És szokott segíteni a tanulásban is, mert jó matekos volt, nekem meg az megy a leggyengébben :D
És amúgy az az osztálytársas példa csak egy zárójeles megjegyzés volt. Az osztálytársaim gondolatai rólam nem igazán érdekelnek, tekintve, hogy az összes olyan amilyen.
Szerintem is mutasd be anyukádnak és beszéljétek meg a dolgot!
A válaszolóknak pedig örülni lehet ha egy lány még 13 évesen szűz!!!!!!!!!!
#30: Nem gondolod, hogy ez egy kicsit... durva? Végül is nincs semmi rossz két ember kapcsolatában. A szüleim között is 12 év van. Mondjuk anyu 20 volt amikor összejöttek.
És amúgy sem a kérdésre válaszoltál.
Szerintem is durva volt a 30-as nem abban kérte a véleményeteket hogy összeillenek e és hogy ti mit csinálnátok ha a lányotok lenne,hanem abban hogy mondja el az édesannyának a dolgot!
Vidd el és mutasd be játsz nyilt lapokkal és ne hazudgálj neki,mutasd be és igy fogja tudni mindig hogy hol vagy stb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!