Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon hogy fog reagálni anya...

Vajon hogy fog reagálni anya arra, hogy a barátomhoz költözök? Ti mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

Még csak 4 hónapja vagyunk együtt. Anya most fog elválni apától. Van egy húgom is, mindketten anyával fogunk maradni. Viszont anya elég keveset keres, pici albérletbe fognak költözni a húgommal, ahol ráadásul közös szobám lenne a tesómmal. Hát én ezt nem akarom.

Szóval barátommal beszélgettem erről, és felajánlotta, hogy költözzek hozzájuk. Tudni kell, hogy csak ő és az anyukája laknak abban a házban. Anyuja nagyon jól keres, heti kb 2x napot tölt abban a házban, a többit vidéken.

Tehát itt szerintem senkit sem zavarnék, azt a 2 napot kibírnám anya albérletébe.

De mégis csak 4 hónapja vagyok együtt a barátommal... De közös szobát sem akarok. Eddig nagyon jó körülmények között éltem, most meg ez a hirtelen váltás.. Ráadásul így is rengeteg dologról le kell mondanom (pl szobabicikli, ne gondoljatok luxus-dolgokra..)

17/L

2012. márc. 3. 21:07
 81/91 anonim ***** válasza:
85%

Most már baj van, ideje lenni leírni csodaország nevét. Ahol 10-15 ezer "forint" egy 17 éves lány havi költsége, most olyan meleg van, hogy nem lehet kibírni, harminchat nyelvet tanítanak minden egyes diáknak... Na, mire ezt kiguglizza...

:):):)

2012. márc. 4. 12:25
 82/91 anonim ***** válasza:
83%

Külföldön sem minden iskola ilyen csodasuli, hogy soknyelvű oktatás van, stb. Ahhoz minimum magániskolába kellene járnia, ami ugyebár nem két fillér...

Szóval már előre keresztkérdést teszek fel: ha anyunak a válás után egy másfél szobás albérletre telik, keveset keres, mégis miből telik menő magániskolára?

Oh, nem, hadd találjam ki: apuka fizeti! Aki persze hiper szuper gazdag, Nobel-díjas érsebész.

2012. márc. 4. 12:31
 83/91 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ez az ország Krakozhia :D
2012. márc. 4. 12:31
 84/91 anonim ***** válasza:
80%
Meg ugye azt sem lehet könnyű eldönteni, hogy most franciául vagy spanyolul válaszoljon, kitegye-e a kis kunkorokat a betűk fölé vagy sem, ehhh, én nem irigylem szegény kérdezőt! Pedig a magyar mentalitás szerint kellene. :)
2012. márc. 4. 12:36
 85/91 anonim ***** válasza:
76%
Vagy Eldorádó, Genovia, esetleg Középfölde.
2012. márc. 4. 12:36
 86/91 anonim ***** válasza:
83%
Úgy látom, már csak lepontozni jár vissza. Na, magyar mentalitás? :)
2012. márc. 4. 12:49
 87/91 anonim ***** válasza:
79%

szóval megkaptuk tőled emberségből az 1-est? hmm, miért, mert csúnyákat mondtunk neked? ó de sajnálom...

figyi , azért nem jár egyes, ha valaki lekakikálja a saját anyját, és menekül a pénz felé, mert nélkülöznie kéne a szobabiciklijét? a pénz pénz pénz. erről szól az életed. szánalmas vagy, de nagyon nagyon. torz képed van a világról, és magadról is.

2012. márc. 4. 12:51
 88/91 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, melyik országban élsz?
2012. márc. 4. 16:10
 89/91 anonim ***** válasza:
77%

Asszem megfogtuk. :)

Egyébként kedves kérdezőlány: tudod, az itteni válaszolók (szerintem legalábbis) nem feltétlenül azért szálltak rád, mert a barátod nyakán akarsz élősködni, hanem mert 17 éves kirittyentett kis csitri létedre így beszólogatsz a válaszadóknak. Anonim oldal, de azért lehet sejteni, hogy felnőtt emberekkel van dolgod. A stílusból nekem legalábbis az jött le a válaszadók többségéről. Kicsit vegyél vissza az arcodból!

2012. márc. 4. 19:08
 90/91 anonim ***** válasza:
86%
Ez egyre nevetségesebb! De legalább szórakoztam egy jót. :D A kedvenc válaszom az volt, ami szerint igényeljen rokkant nyugdíjat, ennyi műtét után úgy is csoda, hogy él. :D
2012. márc. 4. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!