Vajon hogy fog reagálni anya arra, hogy a barátomhoz költözök? Ti mit reagálnátok?
Még csak 4 hónapja vagyunk együtt. Anya most fog elválni apától. Van egy húgom is, mindketten anyával fogunk maradni. Viszont anya elég keveset keres, pici albérletbe fognak költözni a húgommal, ahol ráadásul közös szobám lenne a tesómmal. Hát én ezt nem akarom.
Szóval barátommal beszélgettem erről, és felajánlotta, hogy költözzek hozzájuk. Tudni kell, hogy csak ő és az anyukája laknak abban a házban. Anyuja nagyon jól keres, heti kb 2x napot tölt abban a házban, a többit vidéken.
Tehát itt szerintem senkit sem zavarnék, azt a 2 napot kibírnám anya albérletébe.
De mégis csak 4 hónapja vagyok együtt a barátommal... De közös szobát sem akarok. Eddig nagyon jó körülmények között éltem, most meg ez a hirtelen váltás.. Ráadásul így is rengeteg dologról le kell mondanom (pl szobabicikli, ne gondoljatok luxus-dolgokra..)
17/L
Minden nap fél 5-re érek haza, utána tanulok egészen 9-ig.
Orvosnak készülök, ahhoz pedig sokat kell tanulnom. Mindenből színötös vagyok, lassan érettségi lesz.
És hát itt nem olyan gyenge a suli, mint Magyarországon...
Pl. 2 évig tanultam suliban németet, elértem olyan szintet, hogy letettem a felsőfokú nyelvvizsgát. Már van angolból felsőm, franciából és spanyolból pedig középszintű.
Ezeket mind suliban tanítják, tehát tényleg nem gyenge a suli.
Hát gratulálok, sok eszetek van :)
Mivel a magyar mentalitásra voltam kíváncsi, ezért forintban adtam meg, hogy tűnjön fel, hogy nem ott élek.
Logikátok nincs, jól érzem?
Észrevettétek, hirtelen megint átváltott ékezetekre... :D Persze kész lesz a válasszal: ismét gépről ír. És hogy ne nézzük hülyegyereknek, gyorsan leírja, hogy a Föld összes nyelvéből van nyelvvizsgája, orvosnak készül, milliókat fog keresni, hogy megmutassa, ő a f*sza lány, mi csak ne nézzük le, mert lenézni ő fog minket, szaros magyarokat.
Tök érdekes, korábban még azt írta, szerinte 10-15ezer forint az ő havi költsége. Nos, tekintettel, hogy ő külföldön él (persze...), ez tök reális, nem? Mert bár a bérek jóval magasabbak, mint itt, az életre ugyanúgy igaz.
Kedves Kérdező,
tehát akkor válaszoltunk volna "helyesen", ha azt javasoljuk egy 17 éves lánynak, hogy ne foglalkozzon az anyukája és a húga érzéseivel, menjen a pénz után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!