Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon hogy fog reagálni anya...

Vajon hogy fog reagálni anya arra, hogy a barátomhoz költözök? Ti mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

Még csak 4 hónapja vagyunk együtt. Anya most fog elválni apától. Van egy húgom is, mindketten anyával fogunk maradni. Viszont anya elég keveset keres, pici albérletbe fognak költözni a húgommal, ahol ráadásul közös szobám lenne a tesómmal. Hát én ezt nem akarom.

Szóval barátommal beszélgettem erről, és felajánlotta, hogy költözzek hozzájuk. Tudni kell, hogy csak ő és az anyukája laknak abban a házban. Anyuja nagyon jól keres, heti kb 2x napot tölt abban a házban, a többit vidéken.

Tehát itt szerintem senkit sem zavarnék, azt a 2 napot kibírnám anya albérletébe.

De mégis csak 4 hónapja vagyok együtt a barátommal... De közös szobát sem akarok. Eddig nagyon jó körülmények között éltem, most meg ez a hirtelen váltás.. Ráadásul így is rengeteg dologról le kell mondanom (pl szobabicikli, ne gondoljatok luxus-dolgokra..)

17/L

2012. márc. 3. 21:07
 71/91 A kérdező kommentje:

Minden nap fél 5-re érek haza, utána tanulok egészen 9-ig.

Orvosnak készülök, ahhoz pedig sokat kell tanulnom. Mindenből színötös vagyok, lassan érettségi lesz.

És hát itt nem olyan gyenge a suli, mint Magyarországon...

Pl. 2 évig tanultam suliban németet, elértem olyan szintet, hogy letettem a felsőfokú nyelvvizsgát. Már van angolból felsőm, franciából és spanyolból pedig középszintű.

Ezeket mind suliban tanítják, tehát tényleg nem gyenge a suli.

2012. márc. 4. 10:43
 72/91 A kérdező kommentje:
Meg inkább tanulok, hogy keressek majd 28-30 évesen 1-2 millió forintot. Kb ennyi lesz a fizetésem, átváltva.
2012. márc. 4. 10:45
 73/91 anonim ***** válasza:
91%
Megkérdezhetem, hogy melyik országban élsz? A barátod hogyhogy forintban kapja meg a fizetését? Ki fogja fizetni a tandíjad? Anyukád 10-15 ezre szerinted mennyit ér odakinn? Nem érzed úgy, hogy a barátodat (és az anyját) fejőstehénnek kezeled? 17 évesen négy hónap után úgy érzed, mellette akarsz maradni végleg? Csak mert amilyen önzőnek mutatkoztál itt be, kétlem. Ha majd szétmentek (nem kívánom, hogy így legyen!), hogy fogsz elszámolni a lelkiismereteddel, hogy eltarttattad magad?
2012. márc. 4. 11:39
 74/91 anonim ***** válasza:
89%
De legalább végre kapcsoltál! Pont azt akartam kérdezni, hogy melyik külföldi országban törvényes fizetőeszköz a jó magyar forint. :) Átváltva, ja, így már más! Talán nem véletlenül voltak a nagy mesemondók férfiak. Nem megy ez neked, még gyakorolj, aztán jöhet az új kérdés. :D
2012. márc. 4. 11:47
 75/91 A kérdező kommentje:

Hát gratulálok, sok eszetek van :)

Mivel a magyar mentalitásra voltam kíváncsi, ezért forintban adtam meg, hogy tűnjön fel, hogy nem ott élek.

Logikátok nincs, jól érzem?

2012. márc. 4. 11:59
 76/91 anonim ***** válasza:
89%
Tehát, melyik is az az ország??????????????????? XDD
2012. márc. 4. 12:04
 77/91 anonim ***** válasza:
69%
Ne húzzátok már fel magatokat:) Istenem, ez tényleg a magyar mentalitás:D Ki a fszt érdekel, hogy mit csinál a kérdező:D Az ő élete, én pl. magasról leszarom:))
2012. márc. 4. 12:09
 78/91 anonim ***** válasza:
92%

Észrevettétek, hirtelen megint átváltott ékezetekre... :D Persze kész lesz a válasszal: ismét gépről ír. És hogy ne nézzük hülyegyereknek, gyorsan leírja, hogy a Föld összes nyelvéből van nyelvvizsgája, orvosnak készül, milliókat fog keresni, hogy megmutassa, ő a f*sza lány, mi csak ne nézzük le, mert lenézni ő fog minket, szaros magyarokat.

Tök érdekes, korábban még azt írta, szerinte 10-15ezer forint az ő havi költsége. Nos, tekintettel, hogy ő külföldön él (persze...), ez tök reális, nem? Mert bár a bérek jóval magasabbak, mint itt, az életre ugyanúgy igaz.

2012. márc. 4. 12:21
 79/91 anonim ***** válasza:
88%
A magyar mentalitásra voltál kíváncsi, vagy arra hogy mi hogyan reagálnánk édesanyád helyében. Lassan bele fogsz zavarodni a dolgokba, de nem baj, ne hagyd abba, én élvezem:)
2012. márc. 4. 12:21
 80/91 anonim ***** válasza:
90%

Kedves Kérdező,

tehát akkor válaszoltunk volna "helyesen", ha azt javasoljuk egy 17 éves lánynak, hogy ne foglalkozzon az anyukája és a húga érzéseivel, menjen a pénz után?

2012. márc. 4. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!