Vajon hogy fog reagálni anya arra, hogy a barátomhoz költözök? Ti mit reagálnátok?
Még csak 4 hónapja vagyunk együtt. Anya most fog elválni apától. Van egy húgom is, mindketten anyával fogunk maradni. Viszont anya elég keveset keres, pici albérletbe fognak költözni a húgommal, ahol ráadásul közös szobám lenne a tesómmal. Hát én ezt nem akarom.
Szóval barátommal beszélgettem erről, és felajánlotta, hogy költözzek hozzájuk. Tudni kell, hogy csak ő és az anyukája laknak abban a házban. Anyuja nagyon jól keres, heti kb 2x napot tölt abban a házban, a többit vidéken.
Tehát itt szerintem senkit sem zavarnék, azt a 2 napot kibírnám anya albérletébe.
De mégis csak 4 hónapja vagyok együtt a barátommal... De közös szobát sem akarok. Eddig nagyon jó körülmények között éltem, most meg ez a hirtelen váltás.. Ráadásul így is rengeteg dologról le kell mondanom (pl szobabicikli, ne gondoljatok luxus-dolgokra..)
17/L
Most nem azért mondom, de 17-20éves koromig én is együtt laktam az első barátommal. A szüleivel lakott, de külön lakrészben. A vasárnapi családi ebédekre áthívott anyukája,meg sokszor hozott sütit stb.
tehát ezzel semmi gond, fiatalon sem. anyut sem "zavarta", de nem is családi okokból költöztem el, hanem szép fokozatosan.
Viszont én ennyi idősen már dolgoztam (akkor hagytam abba a sulit és váltottam estire), mert lesült volna a képemről a bőr, ha nem dolgozom, így is kellett szülői segítség, az belefér, mert a közalkalmazotti fizteésem nem volt túl rózsás (Mondjuk 14éves koromtól nyári munkáztam)
de dolgozni mindneképpen kell
a kérdezőnek is. ha elég felnőtt elköltözni, akkor legyen elég felnőtt, hogy ne tartassa el magát. attól még segíthet rajta a fele pénz, amit apuka küld (hiszen a másik fele a húgáé).
30n
Es igen, most, hogy en is ekezetek nelkul irok, egyszerre kulfoldon erzem magam, sot, itt is elek! :)
Kisbogar, te csak maradj anyuci mellett, tanulgass szorgalmasan, meg segits be a haztartasba, mert azt is meg kell tanulnod mielott valaki mas nyakara koltozol! Meg amugy is, meg sok minden hianyzik a kis buksidbol ahhoz, hogy felnottnek erezd magad.
"Annyira nyomorekok vagytok:) olyan jot mosolyogtam a sok rosszindulatu emberen! Csak kar, hogy ti az eletben is ilyenek vagytok. Szomoru.
Igazabol nem voltam kivancsi a velemenyetekre, csak a mentalitasra. Jelenleg kulfoldon elek, ahol senkinek semmi problemaja ezzel. Szoval latszik, hogy ki milyen.. :))
Zaro
Amugy csak megjegyeznem, hogy nekem a szobabicikli fontos, mivel ezen kivul mast nem mozgok. Vagy ti sz@rtok az egeszsegetekre? Szivetek joga, de ne viccelodjetek azon, ha valakinek fontos. Egy utcan futo embert is kirohogtok? Szanalmasak vagytok!
Azert sajnalom, hogy nektek nem jott ossze az elet. Embersegbol nalam egyes... :)
Remelem visszakapjatok ezt a sok rosszindulatot a valo eletben. Szep napot!"
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Én csak mosolygok rajtad kérdező:))))))))))))))))))))))))))))
Basszus, ti normálisak vagytok? Egyre jobban rühellem ezt az oldalt, nem tudom kinek képzelitek magatokat, hogy gyakorlatilag lek*rvázzátok/lepatkányozzátok a kérdezőt! Nincs mindenben igaza a csajnak, de ezek a válaszok titeket minősítenek, főleg hogy a kérdező teljesen normális hangnemben írogatott az elején.
Itt nyilvánvalóan ez a hozzáállás a jellemző: "ha én nyomorogtam ötödmagammal egy szobában, akkor nyomorogjon más is". Hát tudjátok mit? Nyomorogna a f@szom, ha volna más választásom is!
A srác anyja alig van otthon, gyakorlatilag majdnem ugyanaz, mintha a kérdező minden nap a barátjánál aludna. (Ez bezzeg már a 15 éves korosztálynál is elfogadott ugyebár...) És miért ne adna neki az anyja némi pénzt? Otthon is pénzbe kerül basszus... Koliban is pénzbe kerülne. Akkor meg nem mindegy hol lakik? A gyerektartásról nem is beszélve.
4 hónapos kapcsolat az tényleg lóf@sz, de ha szétmennek az a kérdező baja. Vannak akik két hét után összeköltöznek... Annyit tanácsolnék kérdező, hogy azért vállalj valami diákmunkát, hasznodra válik, hidd el!
Nem értem miért kell a földig fikázni egy fiatal lányt, csak mert eddig normális körülmények között élt, és mos nem akar egy lyukban nyomorogni! Nyomorogjatok ti, szüljetek 3 gyereket egyszobás albérletbe ha szerintetek ez olyan jó dolog, de mások fölött nem kellene emiatt ítélkezni!
25/N
Ez igen, kedves 64-es! B@sszus, f@szom, lóf@sz, te valóban sokkal intelligensebb vagy minden eddigi válaszolónál. :)
És valóban, azt kell tanácsolni egy 17 éves, föld felett lebegő kamaszlánynak, hogy ne törődj semmivel, csak azt nézd, neked mi a jó. Hehe
A telefonomat én vettem, okoskám:)
Amúgy örülj neki, hogy semmilyen problémád nincs az egészségeddel. Bár megérdemelnéd, de nem kívánok neked ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!