Vajon hogy fog reagálni anya arra, hogy a barátomhoz költözök? Ti mit reagálnátok?
Még csak 4 hónapja vagyunk együtt. Anya most fog elválni apától. Van egy húgom is, mindketten anyával fogunk maradni. Viszont anya elég keveset keres, pici albérletbe fognak költözni a húgommal, ahol ráadásul közös szobám lenne a tesómmal. Hát én ezt nem akarom.
Szóval barátommal beszélgettem erről, és felajánlotta, hogy költözzek hozzájuk. Tudni kell, hogy csak ő és az anyukája laknak abban a házban. Anyuja nagyon jól keres, heti kb 2x napot tölt abban a házban, a többit vidéken.
Tehát itt szerintem senkit sem zavarnék, azt a 2 napot kibírnám anya albérletébe.
De mégis csak 4 hónapja vagyok együtt a barátommal... De közös szobát sem akarok. Eddig nagyon jó körülmények között éltem, most meg ez a hirtelen váltás.. Ráadásul így is rengeteg dologról le kell mondanom (pl szobabicikli, ne gondoljatok luxus-dolgokra..)
17/L
"Én meg már előre a húgom hisztijei miatt szégyellem magam. Ha már a szégyenkezésnél tartunk. "
Fel se fogod a dolgokat te szerencsétlen! Az max. idegesítő, hogy a húgod nyafka, de amit te csinálni akarsz az SZÉGYEN. A barátod anyja előtt, a normális emberek előtt.
"Az a 10-15 ezer több is, mint amennyit az anyukája költene rám."
Te tudod mennyibe kerül egy kád víz? Tudod mennyibe kerül a wc papír és mennyit használsz belőle? Tudod havonta mennyibe kerül a kajád? Tudod, hogy mennyi plusz víz, mosópor és áram a ruháid mosása? És így tovább. Sokkal többe kerül egy plusz gyerek eltartása, még akkor is, ha annyit tudsz adni, sokkal többe lennél nekik.
Látszik, hogy azt hiszed, minden az égből potyog, havonta egy ember nem csak a sonkás szendvicsbeke kerül, amit megevett.
Különben sem kell egyetértenetek velem. Nem a ti életetek.
Én azt kérdeztem, hogy Ti mit reagálnátok, erre jött a sok személyeskedés. Undorítónak tartom a válaszaitokat, de hát ez van. Nyilván nektek ez az általános viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!