Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon hogy fog reagálni anya...

Vajon hogy fog reagálni anya arra, hogy a barátomhoz költözök? Ti mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

Még csak 4 hónapja vagyunk együtt. Anya most fog elválni apától. Van egy húgom is, mindketten anyával fogunk maradni. Viszont anya elég keveset keres, pici albérletbe fognak költözni a húgommal, ahol ráadásul közös szobám lenne a tesómmal. Hát én ezt nem akarom.

Szóval barátommal beszélgettem erről, és felajánlotta, hogy költözzek hozzájuk. Tudni kell, hogy csak ő és az anyukája laknak abban a házban. Anyuja nagyon jól keres, heti kb 2x napot tölt abban a házban, a többit vidéken.

Tehát itt szerintem senkit sem zavarnék, azt a 2 napot kibírnám anya albérletébe.

De mégis csak 4 hónapja vagyok együtt a barátommal... De közös szobát sem akarok. Eddig nagyon jó körülmények között éltem, most meg ez a hirtelen váltás.. Ráadásul így is rengeteg dologról le kell mondanom (pl szobabicikli, ne gondoljatok luxus-dolgokra..)

17/L

2012. márc. 3. 21:07
 31/91 A kérdező kommentje:
Az a 10-15 ezer több is, mint amennyit az anyukája költene rám.
2012. márc. 3. 21:47
 32/91 anonim ***** válasza:
74%

"Én meg már előre a húgom hisztijei miatt szégyellem magam. Ha már a szégyenkezésnél tartunk. "

Fel se fogod a dolgokat te szerencsétlen! Az max. idegesítő, hogy a húgod nyafka, de amit te csinálni akarsz az SZÉGYEN. A barátod anyja előtt, a normális emberek előtt.

2012. márc. 3. 21:47
 33/91 A kérdező kommentje:
Szerencsétlen? Szerintem ne akard, hogy reagáljak a kommentedre. Nem süllyedek le a káromkodós szintre, az ilyen válaszokat inkább figyelnem kívül hagyom. Tehát neked is nagyon szép, békés estét kívánok, hihetetlenül kedves, aranyos válaszíró!
2012. márc. 3. 21:48
 34/91 anonim ***** válasza:
72%
Na, ebben az egyben igazad van, mert az érzelemvilágod elég betegesen alakult. Igaziból aszerint válogatsz, hogy hol lesz jobb világod. Rövid távon be szokott jönni ez a hozzáállás...
2012. márc. 3. 21:49
 35/91 A kérdező kommentje:
Csak annyit fűznék hozzá, hogy a húgom nem idegesítő, hanem kiidegelő. Csapkod, verekszik. Nem vagyok valami vékony kis gyenge lány, de volt, hogy kórházba kerültem miatta. Meg persze én nem üthetek vissza, mert akkor már én vagyok a rossz testvér. Mert hát jajj szegény kis húgocskám...
2012. márc. 3. 21:50
 36/91 anonim ***** válasza:
88%

"Az a 10-15 ezer több is, mint amennyit az anyukája költene rám."

Te tudod mennyibe kerül egy kád víz? Tudod mennyibe kerül a wc papír és mennyit használsz belőle? Tudod havonta mennyibe kerül a kajád? Tudod, hogy mennyi plusz víz, mosópor és áram a ruháid mosása? És így tovább. Sokkal többe kerül egy plusz gyerek eltartása, még akkor is, ha annyit tudsz adni, sokkal többe lennél nekik.

Látszik, hogy azt hiszed, minden az égből potyog, havonta egy ember nem csak a sonkás szendvicsbeke kerül, amit megevett.

2012. márc. 3. 21:50
 37/91 A kérdező kommentje:
Olvasd már el, hogy miből élnénk! Ha már ennyire okos tudsz lenni, akkor legalább jól csináld.
2012. márc. 3. 21:51
 38/91 anonim ***** válasza:
95%
Na, tipikus az ilyen kérdésnél. Ha nem ért vele egyet minden válaszoló, akkor jön a harmadik negyedik oldal könyékén a "kiegészítő információ". Általában verésről, terrorról, meg kórházról, hátha akkor majd mindenki egyetért vele. Kár fáradnod.
2012. márc. 3. 21:51
 39/91 A kérdező kommentje:
Mert minek írtam volna le? Az égvilágon senkinek semmi köze hozzá. Azért írtam le, hogy ne csak vádaskodjatok a nagy semmibe, hogy a húgom csak egy kis idegesítő 12 éves, mert nem az.
2012. márc. 3. 21:53
 40/91 A kérdező kommentje:

Különben sem kell egyetértenetek velem. Nem a ti életetek.

Én azt kérdeztem, hogy Ti mit reagálnátok, erre jött a sok személyeskedés. Undorítónak tartom a válaszaitokat, de hát ez van. Nyilván nektek ez az általános viselkedés.

2012. márc. 3. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!