Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon hogy fog reagálni anya...

Vajon hogy fog reagálni anya arra, hogy a barátomhoz költözök? Ti mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

Még csak 4 hónapja vagyunk együtt. Anya most fog elválni apától. Van egy húgom is, mindketten anyával fogunk maradni. Viszont anya elég keveset keres, pici albérletbe fognak költözni a húgommal, ahol ráadásul közös szobám lenne a tesómmal. Hát én ezt nem akarom.

Szóval barátommal beszélgettem erről, és felajánlotta, hogy költözzek hozzájuk. Tudni kell, hogy csak ő és az anyukája laknak abban a házban. Anyuja nagyon jól keres, heti kb 2x napot tölt abban a házban, a többit vidéken.

Tehát itt szerintem senkit sem zavarnék, azt a 2 napot kibírnám anya albérletébe.

De mégis csak 4 hónapja vagyok együtt a barátommal... De közös szobát sem akarok. Eddig nagyon jó körülmények között éltem, most meg ez a hirtelen váltás.. Ráadásul így is rengeteg dologról le kell mondanom (pl szobabicikli, ne gondoljatok luxus-dolgokra..)

17/L

2012. márc. 3. 21:07
 51/91 anonim ***** válasza:
85%

"Egyébként meg mit melózik a barátod, ha 3 nap munkára egy héten 30ezer forintot kap? Napi 10ezer forint?"

Lányokat futtat. A kedves kérdező is neki fog majd dolgozni:)))

2012. márc. 3. 23:18
 52/91 anonim ***** válasza:
87%

Vagy semmit. Tök mindegy, elkezdi, hogy nem akar egy szobában lakni a tesójával, a pasija anyja úgyis jól keres meg alig van otthon, jó lenne ott lakni, mert így is úgy megviseli, hogy nincs szobabicikli stb. Aztán mivel nem adnak neki igazat, már nyomorog egy ágyban és amúgy is hülye a húga. Még mindig nincs igaza, akkor már néha be is vásárol abból, amit az anyja ad, nem csak a srác anyja tartaná el. Még mindig nincs igaza, akkor már napi 10 ezret keres a pasija. Még mindig nincs igaza, akkor már eltörte a húga az orrát stb.

Ez annyira gáz sztori.

2012. márc. 3. 23:35
 53/91 anonim ***** válasza:
5%
Nem értem miért ad választ, aki nem hisz a kérdezőnek.
2012. márc. 3. 23:37
 54/91 anonim ***** válasza:
84%

Mert az eleje még hihető is, csak aztán mikor nem a neki megfelelő válaszokat kapta, akkor olyan "kiegészítéseket" írogatott be, amik finoman szólva nevetségesek, főleg, hogy kihangsúlyozta, hogy ahova költözne, ott ám jól keres anyuka, majd mikor nem tetszettek a válaszok, akkor már napi tízezret keres a pasija és majd az tartja el. Aha. Akkor nem úgy kezdte volna, ha ez így lenne igaz, hogy odaköltözhetnék és a pasim amúgy is jól keres, nem lennék gond neki. De nem érdekes módon, először arról volt szó, hogy ő nem jelentene gondot, mert a pasija anyja úgyis jól keres.

Aztán le lett oltva, hogy úristen, hogy lehet már a pasija anyjával eltartatni magát, és akkor hirtelen erre jön, hogy nem is is, mert a pasija tartaná el inkább. Roppant érdekes fordulat.

Meg először csak külön szobát akar, meg hát idegesítő is a húga, utána meg már inkább eltöri az orrát? Hát mi az egy bivaly? Engem az idióta öcsém almás ládával vágott pofán véletlen, még fogam is tört ki, de az orrom nem tört el még attól se. Nem megy az olyan könnyen. Nézzetek már meg mit tudom én egy thai box közvetítést, férfiak fejbe térdelik, rúgják egymást, de azért az orrtörés még ott se mindennapos.

De bánom is én, ha nem csak az az igazság, ahogy kezdte, hanem a többi is, akkor is a legszarabb döntés egy pasi karjaiba rohanni főleg ilyen rövid idő után, csak azért, hogy ne kelljen otthon lakni. Akkor meg majd az terrorizál, mert hazamenni úgyse akar, hát onnan menekült?

Másik meg az, hogy ha besértődik, mert beszól neki, hogy az ő háza, akkor úgy is haza megy? Akkor még sem olyan közveszélyes orrtörő pszichopata húga van, hogy akkor már nem probléma vele lakni, ha beszól valaki?

2012. márc. 3. 23:55
 55/91 anonim ***** válasza:
77%

Erre mondják,hogy a patkány elhagyja a süllyedő hajót.

Szomorú,hogy annyi tartás sincs benne,hogy cikinek érezze,hogy a pasija tartja el és annak az anyja.17 évesen egy 4 hónapos kapcsolatra alapozni,mert ott van pénz...

2012. márc. 3. 23:57
 56/91 anonim ***** válasza:
88%
Meg biztos van szobabicikli is!!! Ki ne hagyjuk, mert az úgy megviseli szegényt! :D
2012. márc. 4. 00:01
 57/91 anonim ***** válasza:
90%

Miből gondolod, hogy anyukád segítene téged havi 10-15 ezer forinttal?

Egyébként engem is érdekelne, mit dolgozik a barátod, hogy napi 10ezret keres..

2012. márc. 4. 07:11
 58/91 anonim ***** válasza:
85%

Utolsó vagyok. Ne haragudj, elküldtem a választ, mielőtt a konkrét kérdésre válaszoltam volna.

Nem tudom, mit fog reagálni anyukád, de hidd el, nagyon rosszul fog neki esni. Az én szüleim is elváltak, kellett neki a segítség utána, akár csak annyi, hogy üljünk egymás mellett vagy tudja, hogy mindhárom gyereke itthon van. Abban az időben nem nagyon jártunk el sehova, de szinte nem is beszéltünk vele...Mégis sokat segített neki.

Barátod hány éves? Anyukáját ismered? Nem lehet, hogy a barátod kicsit ferdített azon, hogy anyukája tényleg szívesen látna-e? És azt hogy gondolod, hogy mikor anyósjelölt hazaér, akkor te lelépsz onnan? Teljesen úgy tűnne, mintha kihasználnád a barátodat, de a rokonai jelenlétét meg teljesen "zavarónak" tartod... Ezt azért gondold át!

20/l

2012. márc. 4. 07:16
 59/91 A kérdező kommentje:

Annyira nyomorekok vagytok:) olyan jot mosolyogtam a sok rosszindulatu emberen! Csak kar, hogy ti az eletben is ilyenek vagytok. Szomoru.

Igazabol nem voltam kivancsi a velemenyetekre, csak a mentalitasra. Jelenleg kulfoldon elek, ahol senkinek semmi problemaja ezzel. Szoval latszik, hogy ki milyen.. :))

Zaro

Amugy csak megjegyeznem, hogy nekem a szobabicikli fontos, mivel ezen kivul mast nem mozgok. Vagy ti sz@rtok az egeszsegetekre? Szivetek joga, de ne viccelodjetek azon, ha valakinek fontos. Egy utcan futo embert is kirohogtok? Szanalmasak vagytok!

Azert sajnalom, hogy nektek nem jott ossze az elet. Embersegbol nalam egyes... :)

Remelem visszakapjatok ezt a sok rosszindulatot a valo eletben. Szep napot!

2012. márc. 4. 08:18
 60/91 anonim ***** válasza:
93%

Mert te csak otthoni szobabiciklivel tudsz mozogni? :D

Elárulok egy titkot: az utcában lévő futás ingyen van, a suliban lévő konditerem vagy sportlehetőségek is ingyen vannak, a netről leszedni egy aerobic-programot és otthon tornázni rá is ingyen van. Nahát, mik vannak :D

A kérdésedre válaszolva: csodálkoznék,ha anyád megengedné, hogy elmenj, ő felel érted és pont. Egy 4 hónapos kapcsolatban összeköltözni még huszonévesen sem feltétlenül jó dolog, hát még kis taknyosként. És ha a hőn szeretett barátod kidob, akkor mit csinálsz, hova mész? Vissza anyádhoz, akit otthagytál egy közös szoba miatt. Hogy nem sül le a bőr a pofádról....

2012. márc. 4. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!