Vajon hogy fog reagálni anya arra, hogy a barátomhoz költözök? Ti mit reagálnátok?
Még csak 4 hónapja vagyunk együtt. Anya most fog elválni apától. Van egy húgom is, mindketten anyával fogunk maradni. Viszont anya elég keveset keres, pici albérletbe fognak költözni a húgommal, ahol ráadásul közös szobám lenne a tesómmal. Hát én ezt nem akarom.
Szóval barátommal beszélgettem erről, és felajánlotta, hogy költözzek hozzájuk. Tudni kell, hogy csak ő és az anyukája laknak abban a házban. Anyuja nagyon jól keres, heti kb 2x napot tölt abban a házban, a többit vidéken.
Tehát itt szerintem senkit sem zavarnék, azt a 2 napot kibírnám anya albérletébe.
De mégis csak 4 hónapja vagyok együtt a barátommal... De közös szobát sem akarok. Eddig nagyon jó körülmények között éltem, most meg ez a hirtelen váltás.. Ráadásul így is rengeteg dologról le kell mondanom (pl szobabicikli, ne gondoljatok luxus-dolgokra..)
17/L
Barátom már megkérdezte az anyukájától, azt mondta, hogy nagyon szívesen engedi, és bele se kell fizetnem..
Mondjuk azért ezt nem hagynám, de bevásárolnék párszor... Így burkoltan fizetnék azért..
1. Amig nem vagy nagykorú, addig nem költözhetsz el otthinról, mert anyukád a felelös (jogilag) érted.
2. A barátod anyukája nem valoszinü, hogy oda akarna téged fogadni és eltartani. Attól, hogy többet keres, még nem biztos, hogy a többletet egy idegen gyerekre akarja kiadni.
3. Ha több napig nincs otthon, akkor nem tudja ellátni a felügyeletedet (mert ha hivatalosan ott laksz, akkor ö a felelös érted), és ha bármi bajod is lesz, akkor öt vonják felelöségre, adott esetben komolyan megbüntethetik.
4. Ha netán összevesztek a barátoddal, akkor mit csinálsz, hová mégy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!