Vajon hogy fog reagálni anya arra, hogy a barátomhoz költözök? Ti mit reagálnátok?
Még csak 4 hónapja vagyunk együtt. Anya most fog elválni apától. Van egy húgom is, mindketten anyával fogunk maradni. Viszont anya elég keveset keres, pici albérletbe fognak költözni a húgommal, ahol ráadásul közös szobám lenne a tesómmal. Hát én ezt nem akarom.
Szóval barátommal beszélgettem erről, és felajánlotta, hogy költözzek hozzájuk. Tudni kell, hogy csak ő és az anyukája laknak abban a házban. Anyuja nagyon jól keres, heti kb 2x napot tölt abban a házban, a többit vidéken.
Tehát itt szerintem senkit sem zavarnék, azt a 2 napot kibírnám anya albérletébe.
De mégis csak 4 hónapja vagyok együtt a barátommal... De közös szobát sem akarok. Eddig nagyon jó körülmények között éltem, most meg ez a hirtelen váltás.. Ráadásul így is rengeteg dologról le kell mondanom (pl szobabicikli, ne gondoljatok luxus-dolgokra..)
17/L
Nem az ellenséget látom benne. Amikor elkezdett kamaszodni, akkor lett ilyen. Én próbáltam vele nagyon türelmes lenni, segítettem neki, elnéztem neki.
De amikor olyan szinten megütött, hogy eltört az orrom, onnantól kezdve nálam elásta magát. És nem is próbál tenni azért, hogy jobb legyen a kapcsolatunk. Ha ránézek, akkor egyből nekem ugrik, hogy "mi a f@szt nézek?"
Régen sose hagytam magam, de már nem tud érdekelni. Vagy legalábbis nem mutatom ki. Meg nem kötekedek vele, kerülöm a konfliktusokat.
(amikor eltörte az orromat, én is visszaütöttem. Vajon kit csesztek le jobban???)
Figyu, korodbeli vagyok én is. Na jó én egy évvel idősebb vagyok. Viszont mi öten lakunk egy másfél szobás lyukban, és a nagyszobába vagyunk mi 3-n testvérek és anyum. Apum a kisszobában mert ő mindig dolgozik, vagy ha nem akkor pihen. Az öcsém olyan mit a hugod, csak szerintem sokkal rosszabb. (erre nem térnék ki bővebben) Tehát nagyon is megértem miért nem akarsz odaköltözni. Nem csak te jártál így.Viszont a másik nagy probléma hogy csak 4 hónapos a kapcsolatod. Az olyan kevés idő még. Nagyon sokmindent nem tudsz még a barátodról, még ha azt is hiszed hogy mindent tudsz. Ezt én is megtapasztaltam már pedig nekem egy két éves kapcsolatom van. Teljesen más együttélni egy emberrel és más csak randizgatni vele. Monduk azt még én sem tudom igazán.
A kérdésedre válaszolva anyukád helyébe kiakadnék, mert mégiscsak a lányom lennél és a gyereknek míg nem tudja eltartani magát otthon van a helye. Elképzelhető hogy nem fogja megengedni. Akkor viszont élhetsz olyan lehetőségekkel, hogy néhanapján a barátodnál alszol, elmentek vkihez tanulni (barátnő, barátod stb), vagy valahová (könyvtár stb.).
Jesszusom, minek jössz ide kérdést feltenni, ha utána meg bunkó stílusban beszólsz a válaszadónak, hogy téged nem érdekel az ő nyomora meg hasonlók! Költözz csak össze a pasiddal, tartasd el magad vele meg az anyjával...
Egyébként meg mit melózik a barátod, ha 3 nap munkára egy héten 30ezer forintot kap? Napi 10ezer forint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!