Létezik még rendes fiús anya. és apa?
A kérdésre a válasz: IGEN. Az én "anyósom" és "apósom" nagyon jó fej. Nagyon jól kijövünk. Laktunk is együtt, nem volt probléma. Most hogy van baba, van hogy náluk lakunk egy egy hónapra, hogy többet láthassák.
Teljesen igazad van, szörnyű az ilyen szülő. Én is ki lennék borulva. Megoldás a költözés.
20 éves iker fiaim vannak.Én már alig várom hogy a fiaim egy olyan lánnyal összekössék az életüket akik főznek,mosnak rájuk,akik elkészítik a reggelit,és kivasalják az alsógatyájukat. Nagy szabadságot kapnék a lányoktól,és hálás is lennék érte..:)
Viccet félretéve.
Imádom a fiaimat,de nem majomszeretettel.Mivel vagányak,önállóak,így pesztrálnom sem kell őket.Én úgy vagyok vele,hogy amíg az én házamban élnek,addig természetes,hogy főzök,mosok,vasalok rájuk.Ha kell sütök is este 10-kor ha hízelegnek..De ha bármelyik fiam úgy döntene,hogy összeköltözik élete párjával,és külön elkezdik a kis életüket,akkor igenis vegye át tőlem a leányzó ezeket a feladatokat.Akkor már egymással kell megoldani ezeket,és nem nekem rohanni vagy engem kérni meg rá...Attól,hogy nem én etetem minden nap,vagy nem én mosok rá ezentúl,még az anyja maradok..
Kedves kérdező!
Akkor itt valami hibádzik. Az egészhez mit szólt a férjed? Kiállt érted, de hatástalan volt? Vagy ki sem állt? Nem játszik itt közre valamilyen vagyoni dolog is? Tudod, egy anyósról el tudok képzelni bármit, de egy 60 körüli apósról( magam is annyi vagyok) elég nehezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!