Vajon hogy fog reagálni anya arra, hogy a barátomhoz költözök? Ti mit reagálnátok?
Még csak 4 hónapja vagyunk együtt. Anya most fog elválni apától. Van egy húgom is, mindketten anyával fogunk maradni. Viszont anya elég keveset keres, pici albérletbe fognak költözni a húgommal, ahol ráadásul közös szobám lenne a tesómmal. Hát én ezt nem akarom.
Szóval barátommal beszélgettem erről, és felajánlotta, hogy költözzek hozzájuk. Tudni kell, hogy csak ő és az anyukája laknak abban a házban. Anyuja nagyon jól keres, heti kb 2x napot tölt abban a házban, a többit vidéken.
Tehát itt szerintem senkit sem zavarnék, azt a 2 napot kibírnám anya albérletébe.
De mégis csak 4 hónapja vagyok együtt a barátommal... De közös szobát sem akarok. Eddig nagyon jó körülmények között éltem, most meg ez a hirtelen váltás.. Ráadásul így is rengeteg dologról le kell mondanom (pl szobabicikli, ne gondoljatok luxus-dolgokra..)
17/L
És köszi, nem vagyok elkényeztetett, csak nem szeretnék a 12 éves húgommal kuporogni egy ágyban.
Ráadásul tanulni sem tudnék ott. Ahogy ő sem. Ez egy 2 személyes lakás, nem 3 személyes. De anya fizetéséből ennyire futja..
Nekem van egy húgom és egy öcsém. Amikor anyuék belevágtak a házépítésbe, bizony a "mester" elszámolta magát. Anyuék eladták a lakást de nem volt hová menni. Mivel nem akartak sok pénzt albérletre pazarolni, egy 1,5 szobást lakást béreltek. 1 évig éltünk ott öten. Anyuék a nappaliban, mi gyerekek a félszobában. Nem csak a tanulást, de a haverok átjövetelét is meg tudtuk oldani (én imádtam horrort nézni a barátnőimmel).
Amúgy pedig összeköltözni nem "muszáj"-ból kell valakivel, főleg nem 4 hónap után.
Anyukád mit fog reagálni? Úgy fogja érezni, hogy ha nem tudja ugyanazokat a körülményeket biztosítani neked, akkor már nem szereted, nem fontos neked a család. Mert a család nem arról szól, hogy ha valami nem tetszik, akkor futok az épp aktuális pasimhoz, hanem arról, hogy jóban-rosszban együtt vagyunk és együtt oldjuk meg a problémákat.
Ne haragudj, de szerinted érdekelt, hogy te hogyan éltél? A húgom egy elviselhetetlen hárpia! Mindenért hisztizik, ha hozzászólok, már vágja a pofákat, ő tényleg elkényeztetett. 5 percet nem bírok ki mellette, nemhogy még egy szobában is éljek vele.
Nem muszájból költözök össze vele. Ha nem ajánlja fel, eszembe sem jutott volna. Akkor élnék anyánál.
Nem lelépnék, csak elköltöznék. Attól még ugyanúgy látnám őt. Mondjuk most se beszélgetek vele kb soha sem, akkor még talán többet is fogok ha nem együtt lakunk.
Nagyszüleim nem élnek, rokonokra nem számíthatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!