Hogy mondhatnám el apukámnak, hogy valószínűleg soha nem lesz unokája?
Nővérem is ilyen. 34éves, férjnél van, nem akar gyereket. Ő annyit mondott a szüleinknek, hogy nem akar és ezt elfogadták. Ismerik, tudják hogy milyen típusú ember ő.
Nekem van már babám, szóval tudnak unokázni :) és ahogy nézem tesómat, kezd megjönni a kedve neki is.
Szóval változhat még a véleményed, de tényleg nem véglegesítsd apud előtt, csak időt kérj
Én 34 vagyok, 6 éve férjnél és én sem akarok gyereket. Én is féltem ezt elmondani, de amikor odaálltam apám elé, és közöltem vele, hogy hogyan döntöttünk, a legnagyobb meglepetésemre az volt a reakciója, hogy jobban nem is dönthettünk volna, pedig előtte ő is mindig azzal nyaggatott bennünket, hogy mikor lesz már unokája.
És hogy miért nem vállalunk gyereket? Mert én hivatásos katona vagyok a férjem meg rendőr. És egyikünk sem tudja, hogy melyik bevetés lesz az utolsó. Bár lehet, hogy ez sokaknak nem elég indok, nekünk igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!