Hogy mondhatnám meg a szüleimnek, hogy rosszul látok és szemüveg kell?
Figyelt kérdés
Lehet,hogy a bolhából csinálok elefántot,de nem tudom,mit mondjak.Már régóta meg akarom mondani,de nem merem.2011. dec. 21. 16:49
1/8 anonim válasza:
Pontosan így mondd el nekik :) nem szégyen az, sőt, ha nem mész el minél hamarabb, akkor a saját szemed egészségevel játszol!
2/8 anonim válasza:
Mért ? AGyonvernek,vagy kitagadnak ? Mondd el nekik japánul,vagy héberül.....gagyigyerek. Inkább vakulnél ,minthogy eléükálsz egy ilyen pitiáner,ámde fontos dologgal ?! Neked az agyaddal is baj lehet. Elsem tudom képzelni,mit tennének veled,ha maszturbáláson kapnának ...
3/8 anonim válasza:
Szerintem azt mondd meg nekik, hogy vigyenek el szemvizsgálatra, mert úgy érzed, rosszul látsz. Miért félsz ennyire elmondani? Idegesek lennének? Értem én, hogy drága dolog a szemüveg, de ami kell, az kell és ha valaki ezt sajnálja a gyerekétől, az nem is szülő.
4/8 anonim válasza:
Mondd azt, hogy rosszul látsz és szeretnél elmenni szemvizsgálatra. Amúgy nem biztos, hogy szemüveg kell, engem pl. továbbküldtek neurológiára, mert a szememmel minden rendben.
5/8 anonim válasza:
te hány éves vagy? Én azért mentem szemészhez mert fájt a fejem. Szemüveg lett belőle, rejtett távollátó vagyok. Egy percig sem gondoltam h ez ciki!?
6/8 anonim válasza:
Hát behalok. Elég anyámasszony katonája vagy. Mi az hogy nem mered? Én mikor kezdtem a suliban homályosan látni, nem is szóltam anyámnak, max csak megemlítettem és húztam a szemészhez.
7/8 anonim válasza:
Anyu, Apu, rosszul látok, szerintem nekem szemüveg kell!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszojat és főleg a tiédet utolsó.
Én is tudom,hogy egy kicsit furcsa,hogy nem merem megmondani,de én valahogy úgy vagyok ezzel,mint akik nagyon félnek a foghúzástól.
2011. dec. 22. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!