Mit kaptál a szüleidhez a felnőtt létbe induláshoz?
Ma a legtöbb szülő örül,hogy feltudja nevelni,esetleg iskoláztatni a gyerekét. Arra már nem telik,hogy félre is rakjon,és adjon "indulópénzt" a gyerekeinek.
Te vagy kivételes helyzetben,köszönd meg a szüleidnek,hogy tudnak neked lakásra,kocsira valót adni.
Én semmit, húgom viszont igen. Ö 400 ezer forintot kapott, amit utazásra költött. Neki az érettségijét is kifizetik. Ezért örök életemre gyűlölni fogom, hogy így kivételezett, ha beteg lesz, rá sem nyitom majd az ajtót..
24/N
Szegény kérdező!
Egy cseppet sem irigyellek, bár az én szüleimtől sem kaptam se házat, se autót, meg sem tehették volna, hogy ennyit félretegyenek, mivel nem volt miből.
Ellenben mi sokat mentünk horgászni sátorral több napra, kirándultunk, esténként, hétvégente kártyáztunk, együtt ebédeltünk, vagy csak tévéztünk.
Ez milliószor többet ér minden forintnál.
Sajnálom, hogy a szüleid a pénzt hajszolják és nem látják, mennyire magányos vagy.
Beszéltél már velük erről?
Talán fel lehetne nyitni a szemük, hogy neked rájuk van szükséged, nem a pénzükre.
6.os kérdező:
Anyukámmal jó a kapcsolatom, apukámmal nem is lesz soha jobb. Én büszke vagyok rá, hogy nekem tudnak adni, így nekem nem kell majd éjjel-nappal dolgoznom, nem kell félnem, hogy a fejem felől elveszik a házat, mert nem tudom fizetni a törlesztőrészletet és a saját családommal sok időt tudok tölteni. Már a párommal élek, mi más életmód szerint vagyunk, sokat pihenünk, nem a pénz a legfontosabb.
"Mit kaptál a szüleidhez a felnőtt létbe induláshoz?"
A ragozás képességét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!