Egy negyven éves férfit le lehet választani az anyjáról vagy az anyját a fiacskájáról? Mi lehet az oka, hogy egy anya, nem veszi észre, hogy mennyire rátelepszik a már felnőtt fiacskájára, ezzel lehetetlenné téve a párkapcsolatát?
Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 23:56
1/11 anonim válasza:
ezer oka lehet. konkrétabban? kicsit vázolhatnád a helyzetet...
2/11 A kérdező kommentje:
Az édesanya már hosszú ideje csak a felnőtt gyerekeivel él, előbb a fiával, majd a lányával, majd miután a fiú külön költözik, teszi ezt az anyukája mellett 5 percre, ahová a mama átsétálhat bármikor a saját kulcsával.Valójában nem a szülő attitűdje a probléma, hanem az erre adott válaszok a negyven éves fiú gyermeknek :-( amivel többször megőrjítette a párját! Aki megunva ezt az áldatlan helyzetet, folyton elszerelmesedik, ám annak rendje módja szerint, mindig rájön, hogy szeretné a pasit, de mamuska nélkül!
2012. febr. 11. 00:23
3/11 anonim válasza:
ha eddig ez nem történt meg automatikusan,akkor már nem is fog.A "fiú" lelkiekben függőségi viszonyban maradt az anyjával,azaz nem történt meg a felnőtté válási folyamat.Ilyenkor már olyan függőségi viszony alakult ki oda-vissza,hogy ezzel nem lehet mit kezdeni,el lehet fogadni.Változni nem fog,aki ebbe a megbonthatatlan kapcsolatba úgy akar beékelődni,hogy ezt a két embert egy fikarcnyit is el akarja távolítani egymástól,az ellenség,sajnos,ezt előbb-utóbb nem csak az anya,hanem a fiú is így fogja gondolni,ha már elmúlt az ujdonság varázsa.Ha ilyen kapcsolatban áll a párod az anyjával,két lehetőséged van:elfogadni,hogy mellékszereplő vagy, vagy pedig mindnyájatok kárára nekiállni rombolni,ami csak megkeserít, de nem lehet sikeres.
4/11 A kérdező kommentje:
Valóban ellenségnek tekint, miközben szeretne velem lenni, ám a mamuska lénye, mindenek felett áll. Ő átrendelheti a fiát ebédre, miközben én nála főzök, és mivel képtelen nemet mondani, át is megy. Mivel nem szeretem magam rosszul érezni, én meg hazajövök tőle, és persze én vagyok a hibás, hogy kettejük közé akarok állni.
2012. febr. 11. 00:30
5/11 anonim válasza:
ezt a pasit már csak mamuskával együtt lehet szeretni! azért is ad "ilyen válaszokat" a saját párjának az anyja mellett. ő eldöntötte magában, h olyan párt fog találni, akinek ez így megfelel, harmóniában vele és az édesanyjával. nem fog változtatni. látod, hagyja is a lánynak, h ha menni akar, had menjen. ő még akkor sem változtat a lány kedvéért, hanem "a mamával marad". a lány ha akar visszajöhet, de a mama mellé. sajnálom, ha rólad van szó, lehetetlen, megoldhatatlan helyzet. elnézést a kifejezsért, de ezt a köteléket már csak a halál szakítja el. az is csak látszólag
6/11 anonim válasza:
Igen.Hiszen kettejük közé akarsz állni.Szerintem ne akarj,nem fog sikerülni.És nem éri meg.Ha kell neked ez a férfi,így kelljen.Merthogy ez van.Szóval ha te is ellenségként tekintesz az anyjára,aki el akarja venni tőled a szerelmedet, ez már most visszafordíthatatlan.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólást, szomorú volt olvasni, ám elgondolkodtató, és talán a továbblépésen kell gondolkodnom, mert bár, nem zavarnának a konfliktus megoldások, éppen csak a másik nem is érzi, hogy ez éppen az :-)
2012. febr. 11. 00:33
8/11 A kérdező kommentje:
Néhány éve megbocsátottam a mamusnak, hiszen ő csak szereti a gyerekét, és lássuk be ezért senkit nem tehetünk felelőssé, ám azért már igen, hogy a pasi, nem vállal föl semmit az anyjával szemben! Szóval nem tekintek senkit ellenségnek, de birkaként sem tudnám folytatni az életemet.
2012. febr. 11. 00:41
9/11 anonim válasza:
Hát igen, ez a kapcsolat csak arra jó, hogy te folyton dühöngj, és ennek nem lesz se vége, se hossza. Szerintem kezd el új pasit keresni és ha találtál, akkor hagyd ott.
10/11 anonim válasza:
Ne dünnyögj magadban. Itt egy megrögzött mama kedvencéről van szó. Lépj, keress egy olyan pasit aki független.
Ne pazarolj időt a semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!