Mi az oka annak, hogy felnőtt gyerekek még fel akarják hívni a figyelmet magukra a szüleik jelenlétében?
Lehet, hogy neki ilyen a személyisége, hogy szeret mindenből viccet csinálni. Sokkal szívderítőbb látvány az ilyen, mint az, ha egy huszonéves férfi "műkomoly", és nem tud egy jóízűt nevetni. Édesapám lassan 60 éves, de amióta az eszemet tudom, mindent viccesen fog fel, sokszor bohóckodik, még a szülei előtt is. Ezért eléggé vidám volt a gyermekkorom. Állítom, hogy ez semmiféle rendellenességre sem utal. Sőt, jó ha valaki ilyen:)
23N
24 vagyok, de a mai napig vannak olyan gyerekkori " hülyeségeim" amit időnként csinálok viccből. Attól még ugyanúgy a szüleim. Egy kis tréfa soha nem árt.Ezzel semmi gond nincs. Volt hogy a felnőtt bátyám viccből beleült anyukám ölébe és mondta hogy olyan jó mint régen. Na ez kb 10 évente fordul elő.
Szerintem ezektől az apró hülyeségektől érzik az emberek újra azt a régi gyerekkori érzést, hogy minden oké, semmi probléma, de ez csak 1 pillanatig tart.
Szerintem ha te ezen fenn akadsz, akkor a te családod nem túl közvetlen, hiányozhattak gyerekkorodban is ezek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!