Anyósom azt hiszi, hogy az én gyerekm az Ő gyereke. Normális?
Na...elég rendesen kipanaszkodtam magam.
Érdekes egy nővel vagyok én megáldva. Sajnos nincs erre megoldás. Ő nem érti meg a szép szót. Ha valamire nemet mondok nem hallja meg, csak abból ért ha kiabál az ember, vagy goromba, vagy oda se teszi a lábát. Pl a férjem aki 37 éves minap nem vett fel sapkát a fejére, az anyja kiakadt, hogy miért nincs rajta sapka, férjem mondta, mert nem kell, nem akarok sapkát felvenni, és képzeljétek ez a hülye, megragadott egy sapkát, felállt egy székre (mert csak arról éri el férjem fejét) és elkezdte ráncigálni a fejére a sapkát mint egy elmebeteg, a férjem elmondta de nem kell nem kell, elmondta egyszerkétszerháromsor, az anyja csak ráncigálta, erre a férjem elüvöltötte magát, hogy NEMKELL!HÁTMIÉRTNEMÉRTEED???Erre mit csinál az anyja?? Rám néz könnyes szemmel, hogy ő csak jót akar. Mondom én: 37 éves FELNŐTT férfi, el fogja tudni dönteni egyedül is, hogy kelle a sapka vagy nem kell. Erre az anyja:- Nem, nem tudja eldönteni, ellenben velem,én az anyja vagyok én tudom, hogy mi kell neki.
Na hát ilyen esetek is vannak .-)
komolyan ez szörnyű:( Nem tudom nevesek vagy sírjak!!!!!
Én 26 éves vagyok és párom is van 2 gyerekünk 5 éves fiú és 7 hónapos lány.De szerencsére nekünk nem ilyenek a szüleink.Nekünk is van velük gondunk de hááát nem ilyenek.Hihetetlen hogy valaki ilyen uralkodó legyen.Nem is ez a megfelelő szó ennyire buta hülye ostoba mindentudó legyen!!!!!!!!Jajjjj annyira sajnállak!!!!kitartást....
Az anyósod pszichésen beteg.
A háziorvosától kérjetek beutalót a pszichiátriára, vagy egy klinikai pszichológushoz.
Vigyázzatok magatokra!
A helyzetre vonatkozóan Nektek is ismerni kell majd a betegségének az oki hátterét, másképp nem fogjátok tudni kezelni a helyzetet.
16.14 vagyok.
Szerintem a tünetei a pszichopátia területére vezethetnek.
De: társszakma képviselőjeként nem vagyok kompetens a diagnózisalkotásban.
A leírtak-, azok összefüggései alapján a segítő szakember esetetekben a korábban két ajánlott szakterület lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!