Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért rakta ki az "anyósom" a...

Miért rakta ki az "anyósom" a barátom volt bnőjének a fényképét?

Figyelt kérdés
Mikor legutóbb voltam náluk, láttam, hogy a pasim régi szobájába ki volt téve egy bekeretezett közös képük, ami azelőtt nem volt ott.Jóban vagyok az anyukájával, és nem értem, hogy ez mire volt jó.Szerintetek is bunkóság volt ez?
2012. febr. 2. 18:32
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
92%

Ez ééééééééééééééééérdekes:D

Ennyi alapján azt mondanám az. Kérdezz rá a párodtól,nem biztos hogy aljas dolgok vannak a háttérben:)

2012. febr. 2. 18:33
 2/42 A kérdező kommentje:
Ő is ott volt( a barátom), mikor láttam, megnézte, és nem mondott rá semmit.De én azóta is ezen töröm a fejem, mert sztem baromi furcsa.
2012. febr. 2. 18:35
 3/42 anonim ***** válasza:
92%
Bocs, de nem lehet, hogy az "anyós" rosszul lát, s nem tűnt föl neki, hogy nem Te vagy a képen?
2012. febr. 2. 18:37
 4/42 anonim ***** válasza:
58%
pfff ezen semmi furcsa nincs..anyósod egy büdös ge.ci..
2012. febr. 2. 18:37
 5/42 anonim ***** válasza:
82%
Az én "anyósomék" szobájában is van egy kép a barátnőm volt barátjáról. Hosszú kapcsolat volt, egy szót sem szólok. Bár érdekes dolgok ezek mindenesetre...
2012. febr. 2. 18:38
 6/42 A kérdező kommentje:
Én csak azért nem értem, mert sosem veszekedtünk, sőt nagyon is jóban vagyunk.De ezek után....arra gondoltam, h meg kéne kérdezni tőle, mert tényleg kíváncsi vok a miértjére.Csak azért nem tettem eddig, mert nem vagyok biztos benne, h érdemes ilyenen agyalni.
2012. febr. 2. 18:40
 7/42 anonim ***** válasza:
57%
ha az én anyám kirakná a volt barátnőm fényképét akkor én b.asznám pofon személyesen..ez elég megalázó,akkor legalább addig dugja el vagy nem tudom..de én biztos helyre raknám anyámat..
2012. febr. 2. 18:40
 8/42 anonim ***** válasza:
84%

Ezen az öldalon szembesülök azzal, hogy nekem mennyire kicsi a tűrésküszöböm.

Ha meglátnék egy ilyen fotót, olyat mondanék mindenkinek, hogy az utcába sem engednének be többé.

2012. febr. 2. 18:41
 9/42 A kérdező kommentje:
Tehát akkor szerintetek se normális dolog ez...na, majd rákérdezek.Kíváncsi vok, h a pasim mit mond.
2012. febr. 2. 18:42
 10/42 anonim ***** válasza:
83%

Kedves Kérdező!

Kérdezz rá nyugodtan! Inkább, minthogy ezen rágódj hosszú ideig.

2012. febr. 2. 18:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!