Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért rakta ki az "anyósom" a...

Miért rakta ki az "anyósom" a barátom volt bnőjének a fényképét?

Figyelt kérdés
Mikor legutóbb voltam náluk, láttam, hogy a pasim régi szobájába ki volt téve egy bekeretezett közös képük, ami azelőtt nem volt ott.Jóban vagyok az anyukájával, és nem értem, hogy ez mire volt jó.Szerintetek is bunkóság volt ez?
2012. febr. 2. 18:32
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
88%
A mama indirekt így szólítja fel a fiát, hogy nem vagy-, lehetsz a jövőkép része. Lesznek még más jelzések is, még ha nem is veszed rögtön a lapot.
2012. febr. 2. 19:15
 32/42 A kérdező kommentje:
De akkor miért nem mondja meg, ha nem bír?Mondom, h nem alattomos.
2012. febr. 2. 19:17
 33/42 anonim ***** válasza:
88%
Mert annál okosabb, hogy a szemedbe mondja. Nagy manipulátor, legyél résen, vedd-, értelmezd a jelzéseket.
2012. febr. 2. 19:19
 34/42 anonim ***** válasza:
85%

Mindenesetre nagyon furcsa....

Ahogy előttem is írták itt a mama akarja irányítani köztetek a dolgokat.

És nem értem továbbra sem, hogy a barátod miért nem mond erre semmit? Az egy dolog, hogy már nem lakik ott. De szerintem őt nem különösebben zavarja a dolog, és ahogy látom nem nagyon foglalkozik azzal, hogy neked mi a véleményed erről.

Kb. az jön le, hogy felnőtt létére az anyja mondja meg neki, hogy mit, hogyan.

2012. febr. 2. 19:20
 35/42 anonim ***** válasza:
65%

A barátod nem meri a szemedbe mondani, hogy jó volna, ha vége volna. A mama teszi ezt meg helyette.

Keress egy új kapcsolatot.

2012. febr. 2. 19:29
 36/42 anonim ***** válasza:
68%

Én így mindent végigolvasva egy következtetésre jutok:

a barátod előző kapcsolata is így kezdett tönkremenni, anyuka pedig ezzel a képpel emlékezteti, figyelmezteti a fiát, mint egy kis jel.

Gondolom nem túl jó a kommunikáció köztük.

2012. febr. 2. 22:47
 37/42 anonim ***** válasza:
44%

Nem azt mondom, hogy nem bír téged, de most megpróbálok az ő fejével gondolkodni:

- előző párját a férjednek régóta ismerte, biztos szerette volna menyének. nyilván nem tőle függött, hogy szakítottak. még nem emésztette meg az elválást. ezért már eleve bezár feléd. (amiről te nem tehetsz, csak a szituáció adja. illetve nem is adja, hanem az anyuka rosszul kezeli a szituációt)

- a nagy korkülönbség miatt is bizalmatlan, előítéletes

Ezek pedig mind függetlenek attól, hogy te milyen vagy.

Tudom, hogy nehéz, de próbáld meg nem fölvenni ezeket a dolgokat. Hátha megenyhül és utólag talán rájön, hogy mennyire tapintatlan volt és, hogy mennyire bután viselkedett.

A fotó meg gondolom direkt volt kint, lehet, hogy a fiának akart ezzel üzenni? Nem tudom. Valóban "bunkóság" is, de nem tudsz vele mit tenni. Ha megsértődve teszed szóvá, akkor csak elkezdődik a "háború", az pedig nem vezet jóhoz.

2012. febr. 3. 10:22
 38/42 anonim ***** válasza:
67%
Még eggyütt éltek vele?
2012. febr. 4. 20:03
 39/42 anonim ***** válasza:
71%

Ha a parod ennyire mamlasz, hogy nem szol semmit az anyjanak es nem tesz semmit, akkor nincs ertelme vele maradnod. Mi lenne kesobb? Bele mersz gondolni?

Az "anyosod" egy ketszinu, rosszindulatu fereg.

Te meg ha nem teszed szova, hogy ez zavar es milyennek talalod a helyzetet, komoly onbecsulesi problemaid vannak.

Mellesleg a korkulonbseg tul nagy kozottetek. Par ev mulva egy oregember lenne melletted.

Hiaba hataroztatok el hogy megprobaljatok ujra egyutt, ha egy annyira nem kepes hogy kialljon sajat magaert es erted, akkor egy szerencsetlen, mutuj, lomha balfax.

Remelem lesz eszed es jol fogsz donteni, ha akarod hogy jol menjen dolgod.

Sok szerencset!

2012. febr. 5. 06:03
 40/42 anonim ***** válasza:
73%

én tuti a legközelebbi családi ebéden pakolnék ki.. . amikor ott van a párom, az anyós meg az após is...

Elkezdeném mondani, hogy ez nekem mennyire rosszul esik...

Plusz vinnék anyóséknak egy bekeretezett képet, magamról és a páromról.

Közölném vele, hogy ha már mindenképp ki akar tenni valami képet a fiáról és a párjáról, akkor legalább azt tegye ki, ami aktuális...

2012. febr. 5. 11:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!