Miért rakta ki az "anyósom" a barátom volt bnőjének a fényképét?
Figyelt kérdés
Mikor legutóbb voltam náluk, láttam, hogy a pasim régi szobájába ki volt téve egy bekeretezett közös képük, ami azelőtt nem volt ott.Jóban vagyok az anyukájával, és nem értem, hogy ez mire volt jó.Szerintetek is bunkóság volt ez?2012. febr. 2. 18:32
11/42 anonim válasza:
minden esetre van kép a bőrén a muternak..
nem lehet hogy direkt csinálta??én kinézem az anyósokból..
12/42 anonim válasza:
Nem ez ku.rvára nem normális ne is haragudjál!Ezt én férfiként mondom neked..és azt is ha ilyet meglátnék hogy anyám kirakja az exem képét akkor azt hiszem kő kövön nem maradna és anyám haját is leordítanám a fejéről..az tuti
13/42 A kérdező kommentje:
De mondom, ez az, h semmi bajunk nem volt egymással eddig, meg amúgy is eléggé nagypofájú asszonyság, tehát nem az az alattomos fajta.Ha baja lenne, tuti megmondaná nekem.Viszont ma történt egy msáik dolog is, ami szintén furcsa volt számomra.Most volt válságban a kapcsolatunk, de megbeszéltük, hogy újrakezdjük.Ennek a szülei is örültek.Erre most, kb félórája beszéltem az anyukájával, és kérdezte, hogy mi újság, és mondtam, h jobban mennek a dolgok.Erre azt mondta, h jó, de nekem nem kell mindig igazat adni a pasimnak, mert ha két ember nem jön ki, akkor jobb, ha különválnak.Lehet, hogy a két dolog összefügg? :-S
2012. febr. 2. 18:48
14/42 anonim válasza:
persze hogy összefügg!anyuci csak szemedbe játsza a szépet és a jót,de a hátad mögött lehet hogy a pokolra kívánna..ne foglalkozzál vele,boldogok vagytok jól meg vagytok ez a lényeg.
15/42 anonim válasza:
"Mindig egy ilyen képkeretre vágytam!-elkérhetném?"
16/42 A kérdező kommentje:
18:51, igen ám, de nekem valahol az is furcsa, h a pasim erre nme szól egy szót sem....mármint a képre.
2012. febr. 2. 18:53
17/42 anonim válasza:
na látod az nekem is..és pont ezt akartam kérdezni.amúgy mennyi idősek vagytok és mennyi idős a mutter?
18/42 anonim válasza:
Lehet, hogy azt gondolja ennyi együtt élés után még nem szabadna veszekednetek és ezért úgy gondolja, hogy hosszú távon nem működne a dolog.
Az én anyósom is mondja a páromnak, hogy 4 éves kapcsolatban nem szabadna veszekednünk, mert akkor mi lesz később. Én ebben nem hiszek, épp ellenkezőleg. Azt gondolom, hogy ahol nincs vita, ott legtöbbször a saját rovására enged valaki.
Aztán úgy jár mint anyósék, hogy 20 év házasság után nincs mit mondaniuk egymásnak, a vitáikat nem tudják rendezni, és szerintük csak a megszokás van már köztük.
Szóval ez is lehet egy ok...
19/42 A kérdező kommentje:
Én 25, a pasi 37, az anyja kb 55. a volt csaj meg vagy 35.
2012. febr. 2. 18:55
20/42 anonim válasza:
A mama nagy játékos, a pasid befolyásolható, az ex és közted zajlik a meccs, amire a mama találja ki a játékszabályokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!