Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért rakta ki az "anyósom" a...

Miért rakta ki az "anyósom" a barátom volt bnőjének a fényképét?

Figyelt kérdés
Mikor legutóbb voltam náluk, láttam, hogy a pasim régi szobájába ki volt téve egy bekeretezett közös képük, ami azelőtt nem volt ott.Jóban vagyok az anyukájával, és nem értem, hogy ez mire volt jó.Szerintetek is bunkóság volt ez?
2012. febr. 2. 18:32
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
85%
én meg azt mondom ahol vita van az elején azzal nincs gond,mert lehet egymáshoz csiszolódni és rendezni az "erő" viszonyokat és ha kitartotok egymás mellett akkor minden a helyére kerül és mindenki megtalálja a számítását és szépen egymáshoz lehet csiszolódni.
2012. febr. 2. 18:57
 22/42 anonim ***** válasza:
75%
ma 18:57 tökéletesen leírta a számból vette ki a szót,a mamika játszik...ne menj bele a játékba..viszont onnan is látni hogy a párodat befolyásolja hogy nem hajlandó kiállni magáért,mert ha lenne esze akkor azt rohadt képet eldugta volna vagy megkérte volna a pici anyucikát hogy vegye le legalább akkor amikor ott vagytok.
2012. febr. 2. 19:00
 23/42 A kérdező kommentje:
De basszus, három éve vége van köztük, mi egy éve vagyunk együtt.És a nő még szemét is volt a barátommal, mert ő hagyta ott, megcsalta stb.És ezt a családja is tudja.
2012. febr. 2. 19:00
 24/42 anonim ***** válasza:
91%
Már nem azért, de ha ez a pasid szobájába van, akkor ő miért nem teszi el?
2012. febr. 2. 19:02
 25/42 A kérdező kommentje:
Egyébkénrt tényleg sok vitánk volt, mert nagyon különböző a természetünk, de alapjában véve nincs vele baj, most van az összecsiszolódásos időszak.És szerintem inkább megéri küzdeni azért, h jól menjenek köztünk a dolgok, ha alapvető jellembeli hiba nincs nála, minthogy kidobni az első hülyeség miatt.
 26/42 anonim ***** válasza:
88%
hát nem tudom.de azért a barátodtól rákérdeznék erre,legalábbis elbeszélgetnék róla hogy ez mire jó a maminak?
 27/42 A kérdező kommentje:
Mert ő nem ott lakik már, és csak ritkán megyünk oda.
2012. febr. 2. 19:03
 28/42 anonim ***** válasza:
92%
ha nem lakik ott és ritkán mentek oda akkor sza.rjál rá.ne foglalkozzál vele.
2012. febr. 2. 19:04
 29/42 anonim ***** válasza:
92%
Mi a párommal 5 éve vagyunk együtt és a ház ahol lakunk a párom szüleié. Az "anyósom" nem lakik ott, de van neki egy szobája, ha jön látogatóba, Neki is ki van rakva a szekrényében egy kép a páromról és a volt feleségéről! De hogy MIÉRT???? Mikor soha nem is szerette azt a nőt, ellenezte a házasságot is, engem jobban bir, meg szokta mondani h szeret engem, de ez nekem is magas. Egyszer elraktam mert engem nagyon zavar, de vissza tette. Páromat is kérdeztem de nem tudja ő sem hogy miért rakja ki. De a mamám is kirakja az anyám és a volt férje(apám) képét. Ráadásul ezek esküvői képek....hát no comment...
2012. febr. 2. 19:10
 30/42 anonim ***** válasza:
88%
Nos, nekem egyetlen volt partneremről sincs fényképem, amikor a kapcsolat véget ért, a közös képeket elégettük, amin meg egyedül szerepelt, azt visszaadtam neki. A gyerekem apját kivéve, róla van kép, amit több más aprósággal együtt a kicsinek tettem el, egy dobozba, a szekrény mélyébe. Exről az ember nem tart meg képet....
2012. febr. 2. 19:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!